Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський розповів, чого насправді хоче Путін і чому його не треба кликати на переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, чого насправді хоче Путін і чому його не треба кликати на переговори

Президент Володимир Зеленський відзначив, що кремлівський диктатор Володимир Путін завжди бреше, тому немає сенсу вести з ним будь-які переговори

27 травня 2024, 19:49
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський відреагував на інформацію із приводу того, що країни ЄС, буцімто, хочуть восени організувати свій саміт миру і покликати на нього терористичну Росію. Очільник України у цьому контексті підкреслив, що Україна та й Європа уже мали досвід ведення переговорів із кремлівським диктатором. За його словами, у рамках мінських домовленостей та переговорів у нормандському форматі було проведено понад 200 зустрічей-переговорів із РФ.

Зеленський розповів, чого насправді хоче Путін і чому його не треба кликати на переговори

Володимир Зеленський

Проте, заявив Зеленський, не вдалося досягнути жодних домовленостей. Окуповані території як були захоплені РФ, так і залишилися. Нічого не змінилося підкреслив президент.

При цьому Зеленський акцентував увагу на проведенні Глобального саміту миру, який, за його словами, дасть реальний шанс на припинення агресії РФ. Окрім того, президент додав, що мова йде про так званий інавгураційний саміт. До того ж він додав, що Україна відкрита до пропозицій інших країн, але вони повинні базуватися на тому, що вже є.

Зеленський пояснив, чому на даному етапі ніхто терористичну Росію не кличе на ці переговори. Все просто, каже президент, адже представники РФ будуть блокувати всі рішення саміту, адже мир для неї не є вигідним.

"Вона хоче зруйнувати Україну, знищити нас і піти далі",
- підкреслив Зеленський.

При цьому Зеленський звинуватив Путіна у тотальній брехні. За його словами, він належить до того типу людей, які не брешуть лише тоді, коли мовчать.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в ЄС планують подумати над тим, як залучити Росію до переговорів щодо миру, які можуть пройти у вересні в Саудівській Аравії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини