Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський пригрозив Путіну: не буде "спокійно відпочивати ні в цьому світі, ні в іншому"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пригрозив Путіну: не буде "спокійно відпочивати ні в цьому світі, ні в іншому"

Під час промови у Давосі Володимир Зеленський заявив про справедливість, яка має бути у вироку Путіну за війну в Україні.

16 січня 2024, 17:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський під час виступу на Всесвітньому економічному форумі в Давосі заявив, що російський диктатор Володимир Путін не зможе "спокійно відпочивати" і на нього чекатиме покарання.

Зеленський пригрозив Путіну: не буде "спокійно відпочивати ні в цьому світі, ні в іншому"

Володимир Зеленський на форумі в Давосі. Фото з відкритих джерел

Під час спеціальної промови у Давосі Володимир Зеленський пригрозив Путіну.

"Спокійно відпочивати ні в цьому світі, ні в іншому, Ні його діти, ні його онуки. Так, ми не терористи, і тому це будуть кримінальні судові процеси, і обов'язково буде відповідальність", — сказав президент України.

Володимир Зеленський пояснює, що його слова стосується справедливості, а не відплати чи помсти Путіну.

"Справедливість має бути у вироках. У конкретних роках і в конкретних місцях, де вони мають провести довгу, дуже вірю в справедливість, довгу багаторічну відпустку", — пояснив Зеленський та додав, що Україні потрібно, аби Путін програв.

Також Зеленський заявив, що "Путін любить гроші понад усе", тому чим більше грошей втратить він і його друзі, олігархи та інші спільники, тим більше, за словами президента, ймовірність, що російський диктатор "пошкодує про початок цієї війни" проти України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час виступу на Всесвітньому економічному форумі Володимир Зеленський заявив, що Путін вкрав у світу 13 років миру. За словами президента України, російський диктатор стоїть за війнами, які сьогодні відбуваються по всьому світу і таким чином, "Путін уособлює війну".

Також "Коментарі" писали, що Кремлі відреагували на секретну зустріч України з міжнародними партнерами щодо закінчення війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини