Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський: ППО збили майже тридцять "шахедів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський: ППО збили майже тридцять "шахедів"

"Ваша влучність, хлопці, – це буквально життя для України", - заявив Зеленський

18 листопада 2023, 20:57
Поділіться публікацією:

За минулу ніч у небі України були знищені майже 30 "шахедів". Про це, як повідомляють "Коментарі", заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський: ППО збили майже тридцять "шахедів"

Знищення "шахедів"

"Дякую всім воїнам мобільних вогневих груп, авіації наших Повітряних сил та зенітним ракетним військам. Ваша влучність, хлопці, – це буквально життя для України. Чим ближче до зими, тим більше буде російських намагань зробити удари потужнішими. Усім нам в Україні важливо бути ефективними на сто відсотків. Попри всі складнощі. Попри всю втому. Попри будь-які намагання послабити Україну", — заявив в своєму вечірньому відеозверненні Володимир Зеленський. 

До речі, один із ворожих дронів із ПЗРК знищив майбутній сержант – старший солдат Микола Салабуда – стрілець-зенітник взводу охорони Херсонської зенітної ракетної бригади. Примітно, що це був перший пуск і перше збиття.

За даними Повітряних сил ЗСУ, всього противником було запущено 38 ударних безпілотників "шахед", з яких збито — 29.

Тим часом, в Іспанії протестують проти амністії сепаратистів. Каталонські сепаратистські партії вимагають звільнити від відповідальності близько 1400 своїх прихильників.

Ілон Маск розповів, за що банять у Х. За гасло прихильників ХАМАС, що закликає до геноциду євреїв, виганятимуть із соціальної мережі. Свою заяву Ілон Маск зробив після скандалу, коли у пронацистських постах користувачів у його мережі Х було виявлено рекламу відомих брендів. Після цього низка американських технологічних гігантів відмовилася від реклами в колишньому Твіттері.

А росіяни ставлять пенсіонерів в окупації перед непростим вибором. Українцям в окупації пропонують паспорти РФ в обмін на соцвиплати.    



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини