Головна Новини Суспільство Війна з Росією У Зеленського пояснили, що станеться, якщо партнери припинять підтримку України
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, що станеться, якщо партнери припинять підтримку України

На Банковій просять партнерів не послаблювати підтримку України у війні

3 жовтня 2023, 16:55 comments1008
Поділіться публікацією:

Країнам-партнерам не можна припиняти підтримку української держави. Зокрема, не можна припиняти військову допомогу, адже якщо російську агресію не зупинити зараз, її загарбницькі амбіції зростуть. Як передає портал "Коментарі", таку думку у телеграм висловив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського пояснили, що станеться, якщо партнери припинять підтримку України

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Радник зазначив, що Україна сьогодні найбільше потребує артилерійських снарядів, далекобійних ракет і систем протиповітряної оборони для виживання як самої держави, так і її громадян.

Також Подоляк відреагував на те, що деякі держави починають замислюватись про великі витрати своїх бюджетів на підтримку України. За словами радника голови ОП, краще виділити певні суми зараз, ніж потім виділити в рази більше. Коли імперські амбіції РФ посиляться.

Михайло Подоляк додав, що хоча політики заявляють, що це дорого сьогодні, вони не говорять головного. Так, завтрашні наслідки будуть значно дорожчими – для глобальної безпеки та стабільності, економіки та міжнародного права.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в Україні, за словами президента Володимира Зеленського, відбувся "євросоюзівський" день, а саме – виїзне засідання Ради із закордонних справ ЄС (вперше за межами Євросоюзу). Раніше цю подію історичною назвав Верховний представник ЄС із закордонних справ і безпекової політики Жозеп Боррель, який обіцяв підтримку нашій країні, незважаючи на те, чи надає її США. За словами Зеленського, на зустрічі йшлося про повноправне приєднання України до ЄС, про санкції та спроби Росії їх обійти, про важливість убезпечити Чорне море, про зерновий експорт та продовольчу стабільність у світі. Що можна сказати за підсумками цієї зустрічі, яку проігнорувала Польща, як раніше і Форум оборонних індустрій у вихідні у Києві? Що відбувається із європейською підтримкою України останнім часом? Як покращити ситуацію? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/M_Podolyak/165
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини