Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський пояснив, чому Україні не вистачає людей для війни із РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський пояснив, чому Україні не вистачає людей для війни із РФ

Володимир Зеленський заявив, що проти РФ завжди не вистачатиме людей, там мобілізують трупи

17 січня 2024, 17:10
Поділіться публікацією:

Україні завжди не вистачатиме людей на фронті, бо РФ мобілізує і кидає на забій трупи. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в Давосі зробив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський пояснив, чому Україні не вистачає людей для війни із РФ

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

Президент пояснив позицію України щодо чоловіків мобілізаційного віку, які перебувають за кордоном.                     

"Це не якесь складне питання. Це питання справедливості. Це не питання до жінок, чоловіків не мобілізаційного віку чи дітей. Вони вільні. Це питання закону та справедливості. Якщо ти мобілізаційного віку згідно з українським законом – ти маєш бути в Україні. І це факт. І далі ти воюватимеш чи не воюватимеш. Ти працюватимеш", — висловився Володимир Зеленський.

За його словами, те, що Україні не вистачає людей на фронті – це не питання того, що Україна вчетверо менша за Росію населення. Оскільки наша країна не кидала людей під танки, навіть якщо кількість населення була б однаковою з РФ.                                                               

"Ми боремося за права людей. Який сенс боротися за права людини, якщо ти не поважаєш ці права? Це просто безглуздо, марення. І тому завжди не вистачатиме (людей — ред.) проти цієї держави, яка тримає людей як рабів і кидає їх під танки", — резюмував глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що чекає на Україну: Володимир Зеленський відверто висловився про можливе президентство Дональда Трампа.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Володимир Зеленський розповів, що буде, якщо допомога для України й надалі затримуватиметься.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

SS

17 січня 2024, 19:18

Зеленое чмо, я вижу тебя висящим на майдане!))) Это если тебя твое окружение по тихому не удавит гнида жидовская!

SS

17 січня 2024, 17:46

Ты жидовская мразь, считаешь людей своими рабами, ловишь их как скот и кидаешь на убой за свои интересы! А интересы Украины ты мразь уже продала!

SS

17 січня 2024, 17:44

Не хватает людей по тому, что ты жидовская морда развязал войну и используешь людей как мясо кидая их в бой с голой жопой, заставляя покупать аммуницию за свой счет! По тому что такие пидорвсы как ты увиливают от мобилизации! Ты жидовская морда сколько раз рвал повестку, четыре?! И жидовская свинья вспомни свои слова, что никто ничего никому не должен! Так что иди чмо сам и воююй подстилка жидовская!


Новини