Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський повідомив про кардинальні зміни через затримку постачання західної зброї
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський повідомив про кардинальні зміни через затримку постачання західної зброї

Де Україна планує виробляти власну зброю та як захищатиме виробництво

9 вересня 2024, 09:59
Поділіться публікацією:








В Україні планують організувати виробництво власної зброї під землею. Про це заявив президент України Володимир Зеленський на міжнародному економічному форумі "Амброзетті" в Італії 7 вересня, повідомляє портал "Коментарі".

Зеленський повідомив про кардинальні зміни через затримку постачання західної зброї

Владимир Зеленский. Фото из открытых источников

За його словами, таку можливість розглядають через затримку постачання військової допомоги.

Володимир Зеленський зазначив, що в Україні будують підземні об'єкти для виробництва зброї, “щоб українські солдати мали можливість захистити себе, навіть коли постачання від наших партнерів затримуються".

Очільник країни розповів, що в Україні будують укриття для шкіл та навіть підземні школи, переміщують підприємства, щоби економіка могла продовжувати функціонувати. Такі рішення реалізують і при виробництві зброї.

Президент України зауважив, що українські спеціалісти вже розробили нові дрони та ракети, які, зокрема, використовуються для перенесення війни на територію РФ.

За словами Володимира Зеленського, рано чи пізно Путін відчує тиск і бажатиме лише одного – миру.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Секретар Ради національної безпеки та оборони України Олександр Литвиненко висловив думку про плани Володимира Путіна. За словами секретаря РНБО, російський диктатор не готовий до справжніх переговорів для закінчення війни.

Олександр Литвиненко переконаний, що до переговорів Росію може змусити лише один фактор – позиція сили. Щоб Росія погодилася на мирні переговори з урахуванням позиції України Заходу потрібно збільшити військову допомогу. Детальніше про бачення Олександра Литвиненка ролі Заходу у справедливому закінченні війни читайте за посиланням




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини