Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський попередив українців про плани ворога і сказав, до чого готуватися
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський попередив українців про плани ворога і сказав, до чого готуватися

Президент Володимир Зеленський повідомив, що країна-терорист Росія готується зробити все для того, щоб розширити свої наступальні дії на фронті. За його словами, західні союзники повинні допомогти Україні зірвати плани ворога

3 травня 2024, 19:46 comments5102
Поділіться публікацією:

Україна знаходиться буквально напередодні нового етапу війни з Росією, заявив президент Володимир Зеленський. За його словами, російські терористи готуються до того, щоб спробувати розширити свої наступальні дії.

Зеленський попередив українців про плани ворога і сказав, до чого готуватися

Володимир Зеленський

"Зараз ми перед новим етапом війни. Окупант готується до спроби розширити наступальні дії",
- підкреслив очільник України.

Окрім того, президент відзначив, що в таких умовах абсолютно всі громадяни України, а також західні союзники мають зробити усе можливе, щоб зірвати плани терористичної Росії. За його словами, дуже важливим є доведення, що загарбники в жодному разі не зможуть досягнути якихось своїх цілей у війні в Україні.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що за даними української розвідки, окупанти готуються піти у наступ наприкінці травня чи на початку червня. При цьому під загрозою можуть опинитися два нові міста – Суми та Харків. Як відзначили в ГУР Міноборони, у ворога є плани щодо захоплення цих міст.

Щоб протидіяти ворожій агресії Україні вкрай потрібна зброя від західних партнерів. Відомо, що її поставки вже почалися. Проте за даними західних ЗМІ, зараз почалися поставки західного озброєння в Україну. Втім, нібито у американських посадовців є песимістичні прогнози із приводу інтенсивності цих поставок. Вони вважають, що Сполучені Штати не зможуть підтримувати постійно їх високий темп. Окрім того, НАТО потрібно подумати над тим, яке озброєння можна надати Україні. Чиновники припускають, що наступні види допомоги можуть надійти Україні аж наприкінці літа, а може навіть і пізніше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини