Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський попередив країни, що допомагають Росії продовжувати війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський попередив країни, що допомагають Росії продовжувати війну в Україні

Зеленський заявив, що кожна країна, яка допомагає Росії, має відповідати за наслідки

6 листопада 2022, 22:25
Поділіться публікацією:

Будь -яка країна, що допомагає РФ продовжувати війну в Україні, має відповідати за наслідки війни. Відповідну заяву зробив президент Зеленський під час свого традиційного вечірнього звернення.

Зеленський попередив країни, що допомагають Росії продовжувати війну в Україні

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)

"Абсолютно кожен, хто допомагає Росії продовжувати цю війну, має разом з нею відповідати і за наслідки війни", — заявив український президент.

Володимир Зеленськйи заявив, що цілий світ буде знати, що Іран допомагає РФ продовжувати війну в Україні та дію світових загроз, що були спричинені діями країни-агресора.

"Якби не іранські поставки зброї агресору, ми зараз були б вже ближче до світу. А це означає ближче до повного подолання продовольчої кризи. Ближче до подолання кризи вартості життя. Ближче до стабілізації енергоринку. Ближче до надійного захисту від радіаційного шантажу", — сказав Володимир Зеленський.

Нагадаємо, що "Коментаір" повідомляли про те, що Зеленський розповів, що найближчими тижнями очікує хороші новини. Володимир Зеленський у вечірньому звернені повідомив, що найближчими тижнями очікує хороші новини стосовно систем ППО для України. Зеленський сказав під час відеозвернення, що українська військова верхівка розглядала можливі варіанти заходів безпеки проти російських атак ракетами та дронами-камікадзе. Український президент наголосив, що ЗСУ має значні успіхи у збитті безпілотників та ракет, хоча зауважив, що є над чим працювати, адже потрібна безпека усього неба над Україною. Варто зазначити та пояснити, що ППО – це протиповітряна оборона для країни, а ПРО – протиракетна оборона.

 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини