Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський нещадно розкритикував НАТО і розповів про неочікувану допомогу від Білорусі
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський нещадно розкритикував НАТО і розповів про неочікувану допомогу від Білорусі

Зеленський розповів, що в НАТО бояться навіть просто обговорити гіпотетичну можливість збивати російські ракети над територією України

13 вересня 2024, 16:36 comments3089
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський звернув увагу на те, що союзники по НАТО можуть приймати колективні рішення, якщо вони в цьому зацікавлені. Зокрема, вони всі разом збивають ракети і  дрони в небі близького сходу.

Зеленський нещадно розкритикував НАТО і розповів про неочікувану допомогу від Білорусі

Володимир Путін

При цьому Зеленський не розуміє, чому досі немає рішення про спільне збиття російських ракет та іранських шахедів в небі України. При цьому, додав президент країни НАТО не роблять цього навіть тоді, коли російські ракети і дрони порушують їх повітряний простір.

"А коли ми піднімаємо це питання на зустрічі з нашими партнерами всі його намагаються, якщо чесно, заговорити. І бояться навіть сказати: ми працюємо над цим. Навіть цих слів бояться. І це правда", — заявив Зеленський.

Окрім того, він підкреслив, що тільки Білорусь відзначилась збиттям російських шахедів на своїй території.

"Я вважаю, що це просто принизливо для спільного демократичного світу", — підкреслив Зеленський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що протягом останнього часу російські ракети та дрони все частіше порушують повітряний простір країн НАТО. Зокрема, часто вони залітають в Польщу та Румунію. Зокрема, в Румунії російський "шахед" навіть зіткнувся із землею. Втім у Міноборони країни відзначили, що то був пустир, тому ніхто не постраждав. У відомстві заявили, що різко засуджують такі дії Росії. А у міністерстві закордонних справ закликали РФ не піднімати градус ескалації. Окрім того, як відзначив директор Центру з протидії дезінформації при РНБО Андрій Коваленко, останнім часом частота вторгнень російських безпілотників у повітряний простір країн НАТО зросла, що, може свідчити про нову тактику Кремля. Коваленко зазначив, що слабка відповідь Альянсу лише спонукає Росію до нових провокацій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини