Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський, не добираючи слів, сказав все, що думає про Путіна і звернувся до союзників
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський, не добираючи слів, сказав все, що думає про Путіна і звернувся до союзників

Після масованого удару по Україні Зеленський назвав Путіна «хворою істотою»

26 серпня 2024, 13:17 comments5931
Поділіться публікацією:

Президент Володимир Зеленський відреагував на масований ракетно-дроновий удар, який Росія 26 серпня завдала по Україні. Зокрема, він повідомив, що РФ випустила по Україні більше сотні ракет різних типів та близько сотні "шахедів".

Зеленський, не добираючи слів, сказав все, що думає про Путіна і звернувся до союзників

Володимир Зеленський

"І як більшість попередніх російських ударів, цей такий же підлий, націлений на критичну цивільну інфраструктуру. По більшості наших регіонів, від Харківщини та Києва до Одеси і західних областей. На жаль, є загиблі. Мої співчуття всім рідним та близьким. Є десятки поранених – усім надається необхідна допомога", — сказав Зеленський.

Окрім того, за його словами, через російську атаку є багато пошкоджень в енергетиці. Проте, додав президент, всюди, де є відключення електрики, вже тривають відновлювальні роботи.

"Ремонтні бригади працюватимуть цілодобово. Електрику – повернемо", — пообіцяв очільник України.

При цьому Зеленський, не добираючи слів, висловив свою думку про кремлівського диктатора Володимира Путіна.

"Путін собі не зраджує: це хвора істота – всім уже давно зрозуміло. Але так само зрозуміло: він може робити тільки те, що світ йому дозволяє робити. Слабкість, недостатність рішень у відповідь живить терор. І кожен лідер, кожен наш партнер знає, які сильні рішення потрібні, щоб усю цю війну припинити, і припинити справедливо", — підкреслив Зеленський.

Він заявив, що на тлі цих подій не може бути в Україні жодних обмежень у далекобійності, коли в терористів немає таких обмежень.

"Не може бути в захисників життя обмежень у зброї, коли Росія використовує і власну зброю всіх типів, і "шахеди", і балістику з Північної Кореї. Америка, Британія, Франція, інші партнери мають силу, щоб допомогти нам зупинити терор. Потрібні рішення", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що в Держдумі відреагували на удар по території України і назвали його помстою за "вторгнення" в Курську область.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини