Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав зброю, яку Росія отримала від КНДР: Захід відстає
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав зброю, яку Росія отримала від КНДР: Захід відстає

Володимир Зеленський заявив, що Північна Корея надіслала більше снарядів до Росії, ніж це робить Захід для України.

14 грудня 2023, 11:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент України Володимир Зеленський розповів, що Північна Корея надасть Росії більше снарядів ніж Захід для України. За словами Зеленського Путін може отримати "мільйон снарядів" від Кім Чен Ина.

Зеленський назвав зброю, яку Росія отримала від КНДР: Захід відстає

Зеленський про снаряди КНДР для Росії. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський після США прилетів до Норвегії, де зустрівся з лідерами країни. Під час свого виступу в норвезькому парламенті Зеленський закликав Захід надати більше зброї для війни проти Росії.

"Ми потребуємо уваги та підтримки світу зараз як ніколи. Чому? Зараз у нас є ефективна зброя. Однак, не все необхідне, щоб вести цю війну на умовах свободи, а не на умовах, які нав'язує ворог", — сказав президент України.

За словами Зеленського Путін знайшов союзників в інших авторитарних країнах, зокрема це стосується Ірану, який постачає Росії дрони та КНДР, яка надає Кремлю снаряди.

"Постачання від диктатур для Росії, на жаль, ритмічніше, ніж постачання від демократій для України... Є мільйон снарядів для Путіна від Пхеньяну", — заявив Зеленський.

Нагадаємо, що Європейський Союз планував надати Україні мільйон снарядів до кінця 2023 року, однак наразі Київ отримав лише половину. Очікується, що решта з них буде передана у наступному році.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Північна Корея може оголосити війну США та їхнім союзникам у разі втручання в роботу супутників КНДР. 

Також "Коментарі" писали про Володимира Зеленського, який зробив заяву щодо плану Б для України стосовно вступу до ЄС. Зеленський пояснив, що Україна не має інших варіантів та альтернатив, крім як стати членом Європейського Союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини