Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав важливе рішення, яке потрібно дотиснути
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав важливе рішення, яке потрібно дотиснути

Володимир Зеленський заявив, що Україна перебуває за крок від важливого рішення щодо використання далекобійної зброї.

15 липня 2024, 15:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Президент України Володимир Зеленський заявив про позитивні сигнали у переговорах з міжнародними партнерами щодо використання далекобійної зброї. За словами президента, це питання Україна має "дотиснути".

Зеленський назвав важливе рішення, яке потрібно дотиснути

Володимир Зеленський про далекобійну зброю. Фото з відкритих джерел

Володимир Зеленський виступив з пресконференцією, під час якої натякнув на рух у питаннях зброї далекої дальності. 

"Поки що сприймається складно, хоча деякі позитивні сигнали щодо використання далекобійних речей ми почали отримувати: деякі. Це потрібно також дотиснути, тому що це абсолютно справедливо", — сказав Зеленський

Президент пояснив, що Україна має право на відповідь на російські удари.

"Є точка, з якої вилітає ракета або відповідна бомба, і ми розуміємо, звідки, і це несправедливо, що ми не можемо туди, звідки це вилетіло, відповісти. Це абсолютно справедлива відповідь, на яку ми маємо право", — наголосив Зеленський.

Нагадаємо, що після наступу Росії на Харків більшість українських партнерів заявили про зняття заборони на використання своєї зброї для ударів по території РФ. Також зняли заборону і США, однак ввели обмеження, що їх зброя має використовуватись на території України або у прикордонній зоні РФ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що союзник України прийняв важливе рішення. Через це смертоносні ракети вдарять по Росії. Після розмови Володимира Зеленського та прем'єра Великої Британії Кіра Стармера, Лондон дозволив Україні завдавати удари по Росії високоточними крилатими ракетами Storm Shadow.

Також "Коментарі" писали про те, як у Кремлі відреагували на передачу Україні ракет ATACMS від Сполучених Штатів. Представник адміністрації Путіна заявив, що це "змінить перебіг спецоперації". Крім того, речник Кремля пригрозив, що Росія здійснить заходи у відповідь, однак не повідомив, які саме.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини