Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав ключову помилку деяких партнерів: Україні доводиться страждати
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав ключову помилку деяких партнерів: Україні доводиться страждати

Володимир Зеленський заявив, що недальнобійність української армії – це недалекоглядність деяких партнерів

18 березня 2024, 08:25 comments1681
Поділіться публікацією:

Український народ високо цінує, як президент Франції Еммануель Макрон напрацьовує "стратегічну перспективу для Європи, перспективу реальної, тривалої безпеки". Як передає портал "Коментарі", про це у своєму відеозверненні заявив президент України Володимир Зеленський.

Зеленський назвав ключову помилку деяких партнерів: Україні доводиться страждати

Володимир Зеленський. Фото: сайт Офісу президента

Водночас глава держави дорікнув окремим дружнім Києву державам за недостатню підтримку України в її протистоянні Росії.

"І в таких складних умовах війни недальнобійність нашої армії – це очевидна недалекоглядність деяких партнерів", — наголосив Володимир Зеленський.

При цьому лідер українців подякував союзникам України, які надали або ухвалили пакети підтримки цього тижня – зокрема, Сполучені Штати Америки.

"Саме зараз і саме нашим, українським захистом у цій війні вирішується, чи вдасться Путіну розширити зону руїн у Європі та світі. Зупинити його зараз — найвигідніше для всіх", — наголосив Володимир Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ні в кого немає сумнівів, що перевибори російського диктатора Володимира Путіна пройшли у РФ за планом Кремля і саме тому ЦВК РФ "намалювала" російському вождеві майже 90% голосів. Президент України Володимир Зеленський назвав це "імітацією". Свою думку Володимир Зеленський озвучив у традиційному вечірньому зверненні до українців.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський вважає, що є низка причин того, що президент Франції Еммануель Макрон останнім часом висловлює все більш різку позицію щодо Росії, і навіть стверджує про її "неминучу поразку".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

19 березня 2024, 14:46

Эту сиплую Зелегниду уничтожить и войне конец ! Хуже даже якуновича оказался, тварь конченная !

Medkot

19 березня 2024, 10:00

А може треба було хоч разочок нагнути чіновників, яки відповідають за промисловість і, окремо, за стратегічну промисловість? За 2 роки війни ми не маємо навіть власних боєприпасів.


Новини