Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав Білорусь дипломатично окупованою країною і навів підтвердження
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав Білорусь дипломатично окупованою країною і навів підтвердження

Президент Володимир Зеленський вважає, що Росія насправді окупувала Білорусь, про це він сказав в інтерв’ю італійському каналу Rai 1. За його словами, кремлівський диктатор повністю контролю всі процеси в цій країні

8 березня 2024, 20:33
Поділіться публікацією:

Як підкреслив Володимир Зеленський, російський диктатор Володимир Путін зацікавлений в тому, щоби взяти під контроль всю територію України і приєднати її до РФ. За його словами, він окупує території або силою, або ж політично.

Зеленський назвав Білорусь дипломатично окупованою країною і навів підтвердження

Володимир Зеленський

Володимир Зеленський заявив, що Росія окупувала Білорусь. Наразі це зроблено без жертв та крові.

Президент підкреслив, що про окупацію Білорусі можна говорити, оскільки російський диктатор повністю керує силовим блоком цієї країни, а також військовими. При цьому, як вказує Зеленський, доказом його слів є напад росіян на Україні з території Білорусі, а також нанесення звідти ракетних ударів по території України на початку повномасштабного вторгнення.

"Тобто це — дипломатична окупація незалежної країни і втрата суверенітету Білорусі",
— підкреслив Зеленський.

Окрім того, як повідомляв портал "Коментарі" білоруський "президент" Олександр Лукашенко, також всіляко підтримує всі російські наративи та озвучує їх на загал. Наприклад, нещодавно він вкотре заявив, що між Україною та Росією мають пройти мирні переговори. Так, Лукашенко підкреслив, що начебто РФ одразу розпочала процес мирного урегулювання "ситуації" ще на початку повномасштабної війни, проте проти таких намірів виступили країни Заходу, які надали Україні зброю, щоби чинити силовий опір РФ. Більше того, Лукашенко вважає, що якщо підтримка Заходу збережеться, то Україна не виживе у війні. Він заявив, що заради "виживання" України потрібно йти на переговори із країною-агресором.

Це не єдині пропагандистки заяви, які озвучує Лукашенко. Він регулярно говорить про те, що РФ не є агресором і з нею потрібно домовлятися.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Партия 5.10

8 березня 2024, 22:41

А в украине

Партия 5.10

8 березня 2024, 22:40

А в Украине настоящий фашизм сиплой Зелегниды, когда уже более двух лет выезд из страны запрещён для мужиков. Зелинского давно надо ставить к щербатому забору !


Новини