Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зеленський назвав кількість населених пунктів, які відвоювали у ворога
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський назвав кількість населених пунктів, які відвоювали у ворога

Попри тотальну агресію російської армії ЗСУ вдалося звільнити 1888 населених пунктів

7 грудня 2022, 23:15
Поділіться публікацією:

За словами Президента України Володимира Зеленського, нас РФ втягнула у тотальну війну. І це війна на виживання, пишуть "Коментарі".

Зеленський назвав кількість населених пунктів, які відвоювали у ворога

Президент назвав кількість деокупованих населених пунктів

Від рашистської окупації ЗСУ вже вдалося звільнити 1888 населених пунктів. Але ще майже стільки ж українських міст та сіл залишаються в окупації. Як наголошує Зеленський, це означає, що зараз на полі бою в Україні вирішується частка мільйонів людей. Мільйонів, які можуть бути врятовані. 

 

"Ми не маємо права позбавити жодного нашої людини в російській окупації. І в російських фільтраційних таборах, де вже пропали безвісти тисячі. І на російській території, куди були силою депортовані сотні тисяч українців. Ми можемо їх звільнити. Ось у чому наша надія. Ось що означає ваша підтримка. Це не про політику – це про життя ", — сказавши про це Президент України, звернувшись до представників Фундації захисту прав людини ім. Роберта Кеннеді, яка за годину своєї діяльності реалізувала проєкти у сфері захисту прав жертв геноциду та злочинів проти людяності.

 

Нагадаємо, як писали "Коментарі", вище керівництво Російської Федерації розробляє план втечі Володимира Путіна на випадок падіння його режиму. Неофіційно проєкт має назву "Ноїв ковчег", а реалізація його стартувала ще навесні.

 

А до кінця цього року в Україні перші безпілотники сформують Флот морських дронів, інформували "Коментарі" Це дасть можливість захистити південь України. За сім місяців роботи фандрейзингової платформи United24 було зібрано понад $237 млн. Кошти через платформу пожертвували мешканці 110 країн. А українські спецслужби мають продовжувати підриви біля тилу ворога. Міф, що такі дії провокують ракетні обстріли – російська пропаганда. Про це, як писали "Коментарі", заявив політичний експерт Тарас Загородній.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини