Головна Новини Суспільство Війна з Росією Продовжувати атакувати російські військові об'єкти - правильна тактика, - експерт
commentss НОВИНИ Всі новини

Продовжувати атакувати російські військові об'єкти - правильна тактика, - експерт

"Бавовна" має палати в Росії та на окупованих територіях, - каже політичний експерт Тарас Загородній

7 грудня 2022, 20:30
Поділіться публікацією:

Українські спецслужби мають продовжувати підриви біля тилу ворога. Міф, що такі дії провокують ракетні обстріли – російська пропаганда. Про це заявив політичний експерт Тарас Загородній  у своєму блогу на Цензор.НЕТ , пишуть "Коментарі".

Продовжувати атакувати російські військові об'єкти - правильна тактика, - експерт

СБУ має продовжити підриви військових об'єктів на території Росії

За його словами, вибухи на ворожих аеродромах зменшили потужність ракетного залпу по Україні, що дозволило ефективніше реагувати ППО. Масові обстріли української енергосистеми не лише підтвердили, що наше протиповітряна оборона краще підлаштовується під тактику РФ, але й остаточно спростувала один дуже небезпечний міф, який поширюють в Україні. Мовляв, Росія атакує ракетами у відповідь на дії української армії чи спецслужб. Саме цей фейк намагаються розігнати ворожі пропагандисти та ті, хто їм підігрує. Однак останні події показали, що відповідні удари навпаки зменшують можливості ракетного терору. 

"Останнім обстрілам передувала "бавовна" на військових аеродромах біля глибині Росії. Причому ми вдарили не просто авіабазами, а саме тими літаками, які оснащені крилатими ракетами. Як мінімум три ракетоносці були виведені з ладу і не змогли взяти участь у нової атаці" (на фотографіях пошкоджених літаків видно ракети X-22.) Все це зменшило потужність ракетного залпу, дозволило ППО ефективніше реагувати на цей удар”, — наголошує Загородній. 

Політолог пропонує кілька варіантів того, що зробити Україні для ефективного опору російським ударам.

По-перше, необхідно встановити точний список усіх причетних до ракетних обстрілів. Десятки відкритих кримінальних справ – не формальність. Вони можуть стати основою для розгляду у Гаазі. По-друге, Україна зобов'язана відповідати ударом на удар. 

Експерт підкреслює необхідність створення вітчизняного флоту морських дронів. Адже це унікальна розробка СБУ. Загалом, що в службі, після приходу нового керівника, почали будувати "Український Моссад", який буде відповідати ударом на удар – правильна і єдина можлива комунікація з ворогом. 

Нагадаємо, як писали "Коментарі",  вище керівництво Російської Федерації розробляє план втечі Володимира Путіна на випадок падіння його режиму. Неофіційно проєкт має назву "Ноїв ковчег", а роботи стартували навесні. Прямо з поразкою у війні з Україною це питання не розглядають.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини