Завершення війни до кінця року: чи змінився прогноз Буданова

Кирило Буданов не сумніваються, що українські війська вийдуть на межі 1991 року

ЗСУ вийдуть на адміністративні кордони нашої країни – це позиція, яку не можна переглянути. Але лише один Бог може дати гарантії, що це станеться цього року. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю виданню "War Zone" заявив керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов.

"Наша позиція незмінна – ми у будь-якому разі вийдемо на адміністративні кордони України станом на 1991 рік. Тому ми зробимо все можливе, щоб це сталося цього року", – заявив керівник ГУР.

Відповідаючи на запитання, чи є його слова гарантією повного звільнення України до кінця року, Буданов зазначив, що "у таких питаннях такі гарантії може дати лише Бог".

Зазначимо, раніше Кирило Буданов заявив, що одним із наслідків заколоту "вагнерівців" у РФ є те, що найманців Євгена Пригожина Кремль більше не відправлятиме на війну в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" - розпад Росії та перемога України: що думає про це світ – чи вплинув якось заколот Пригожина . Експерти в ексклюзивному інтерв'ю детально проаналізували ситуацію.

Також видання "Коментарі" повідомляло – триває шоста доба після бунту ПВК "Вагнер" на чолі з Євгеном Пригожиним. Російський диктатор Володимир Путін (або його двійник) різко активізувався, розпочав вилазки до народу. Мусуються чутки, що почалося чищення в армії, зокрема генералів, яких підозрюють у допомозі бунтівникам. Керівник Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Кирило Буданов заявив, що після заколоту "Вагнер" більше не воюватиме в нашій країні. Також українська розвідка вважає, що протистояння між представниками ФСБ та Міноборони РФ починає входити до активної фази. Що можна сказати, виходячи з цих заяв та дій? Як події після пригожинського бунту можуть розвиватись далі? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.