Головна Новини Суспільство Війна з Росією Завали в Часовому Яру ще розбирають: кількість загиблих зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

Завали в Часовому Яру ще розбирають: кількість загиблих зросла

В Донецькій області ворог продовжує обстріли населених пунктів

13 липня 2022, 10:55
Поділіться публікацією:

Працівники ДСНС виявили ще одне тіло на місці ракетного удару по житловому будинку в Часовому Яру — кількість жертв сягнула 47, серед них дев'ятирічна дитина. Розбір завалів триває, розчищено більше 465 тонн уламків бетонних конструкцій. Протягом дня 12 липня було виявлено чотири тіла, всього з-під завалів врятовано дев'ять людей.

Завали в Часовому Яру ще розбирають: кількість загиблих зросла

Розбирання завалів, фото ДСНС

За інформацією очільника ОВА Павла Кириленка, окупанти постійно обстрілюють всю вільну територію Донецької області. Зранку 13 липня росіяни завдали ракетного удару по Краматорську, поцілили по промзоні, жертв попередньо немає. Ракетами обстріляли житлові квартали Нью-Йорка, поки що невідомо, чи є потерпілі. Одна з ракет вибухнула біля дитячого садочка.

12 липня після обстрілу приватних будинків в Бахмуті одна людина загинула, п'ять осіб поранені. Росіяни обстрілюють Званівську та Сіверську громади, протягом доби пошкоджено дев'ять будинків.

Також ворог завдав три ракетні удари по Костянтинівці, є поранений. В результаті обстрілів пошкоджено промислову споруду, приватний будинок. Протягом 12 липня відбувалися обстріли Новомиколаївки. Уточнюється інформація щодо постраждалих.


Цивільних просять евакуйовуватися з області, бо там не залишилось абсолютно безпечних місць.

Як писав портал, країна-агресор домовилася з Іраном про постачання техніки у вигляді безпілотних літальних апаратів. Представник Білого дому Джейк Салліван розповів, що розвідка отримала дані про співпрацю Ірану з росією та домовленості про передачу БПЛА різного формату. 13 липня відбудеться візит президента США Джо Байдена до країн Близького Сходу — в Ізраїль та Саудівську Аравію. Іноземні ЗМІ пишуть, що Байден буде домовлятися про отримання зброї радянських зразків для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини