Головна Новини Суспільство Війна з Росією Запасайтеся ковдрами: глава "Нафтогазу" розповів, чого українцям чекати взимку
commentss НОВИНИ Всі новини

Запасайтеся ковдрами: глава "Нафтогазу" розповів, чого українцям чекати взимку

Вітренко порадив українцям запастися теплим одягом і ковдрами на випадок, якщо температура на вулиці впаде до -10 градусів

28 серпня 2022, 23:03 comments1580
Поділіться публікацією:

Українців чекає найскладніша зима в історії. Саме тому  громадянам потрібно приготуватися і запастися теплим одягом, ковдрами, якщо температура впаде до -10 градусів. Про це заявив голова "Нафтогазу" Юрій Вітренко під час інтерв'ю для The Guardian.

Запасайтеся ковдрами: глава "Нафтогазу" розповів, чого українцям чекати взимку

Юрій Вітренко (фото з відкритих джерел)

Вітренко повідомив, що у 2022 році температура в приміщеннях буде на рівні 17-18°C, а це приблизно 4 градуси нижче норми. опалювальний сезон закінчиться раніше та розпочнеться пізніше, аніж за звичай.

 А ще — керівник газової компанії радить українцям, якщо стовпчик термометра впаде до — 10 градусів, запастися теплими ковдрами і одягом.

 Очільник "Нафтогазу" наголосив, що проведення опалювального сезону залежить від допомоги міжнародних партнерів, адже нам потрібні кошти для імпорту газу.

"Будуть відключення на великих ділянках.  Без фінансової підтримки нам буде не вистачати газу, а це буде означати, що у нас будуть дуже високі ризики виходу з ладу енергосистеми", — повідомив Вітренко.

За його словами, Україні ще треба придбати 2 млрд кубометрів газу, аби деякі домогосподарства отримали достатньо тепла.

Також він додав, що Україні необхідно закупити ще 2 млрд кубометрів газу, в іншому випадку "деякі домогосподарства не отримають достатньо тепла і буде дуже холодно".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, скільки коштів не заробили на транспортуванні газу посередники та група Фірташа. Очільник НАК "Нафтогаз" Юрій Вітренко під час пресконференції розповів, як працює деолігархізація ринку газу й чого вдалося досягти. За його словами, вже видно результати реформ та запровадження балансуючих груп.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Кларк Кент

29 серпня 2022, 00:31

ти Юрій Вітренко тварюка і подібні тобі по кулі вам вскроні!!!! Щоб ЗСУ вас знищело, щоб ви тварі своїми тарифами подавились!!!!

soska

28 серпня 2022, 23:04

CEKC Знaкoмствa - Здесь дают в попу и берут в рот без денег и отношений. Красивые и не очень, свободные и в отношениях все они хотят секса, все это анонимно и бесплатно. Регистрация Бесплатная, пользуйся ---- http://bit.do/golaya


Новини