Залужний розповів про ситуацію на фронті, пояснивши, чому тепер усе під контролем

Важливу роль у стабілізації ситуації на фронті відіграли своєчасні постачання М142.

Україна зуміла стабілізувати ситуацію на полі бою. Як заявив сам Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у себе в телеграмі, про це він розповів у розмові з головою об'єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

При цьому Валерій Залужний визнав, що ситуацію на фронті не можна назвати простою, вона, як і раніше, дуже напружена, складна, але ЗСУ її контролюють і розуміють, чого чекати від противника.

За словами Головнокомандувача ЗСУ, багато в чому визначальне значення на подальший перебіг подій на фронті надали постачання М142 HIMARS. Таким чином, українські захисники вже змогли позбавити ворога десятків складів з боєприпасами, пунктів управління, складів з паливом.

Також Залужний наголосив на двох моментах. Перший – він особисто поінформував свого американського колегу про те, що зараз відбувається на фронті. Звичайно, публічно деталей він не розкрив. Другий момент – Залужний разом із генералом Міллі ще раз проговорив те, чого ЗСУ ще не вистачає на полі бою і чого гостро потребує українська амія для протидії російській агресії.

Читайте також на порталі "Коментарі" – без кордону між Україною та РФ: у СБУ показали з якими картами росіяни пішли на вторгнення (ФОТО). Тепер розкрито секрет, чому росіян так обстрілюють старий Салтов у Харкові та чому часто блукають Україною.

Також видання "Коментарі" повідомляло – кадрова перетасовка Зеленського, Рамштайн-4, переговори України та РФ: чого чекати від цього тижня, як це може вплинути на війну.