Головна Новини Суспільство Війна з Росією Залужний і Умєров відвідали гарячу ділянку фронту: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Залужний і Умєров відвідали гарячу ділянку фронту: подробиці

Військове керівництво України відвідало позиції в районі Куп'янська

9 січня 2024, 19:51
Поділіться публікацією:

Міністр оборони Рустем Умєров разом з Головнокомандувачем Збройних Сил України генералом Валерієм Залужним та начальником Генерального штабу генерал-лейтенантом Сергієм Шапталою відвідали позиції Сил оборони в районі Куп’янська. Про це йдеться у повідомленні Міністерства оборони України у Telegram, передає портал "Коментарі".

Залужний і Умєров відвідали гарячу ділянку фронту: подробиці

Залужний і Умєров з'їздили на фронт. Фото з відкритих джерел

Повідомляється, що командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" генерал-полковник Олександр Сирський ознайомив військове керівництво країни із ситуацією довкола Куп’янська.

Зазначається, що в районі міста українські воїни відбивають постійні спроби ворога атакувати, однак успіхів у російських окупантів на цьому напрямку немає. 

Рустем Умєров наголосив, що мав честь зустрітися з командирами підрозділів, які воюють на Куп'янському напрямку. Міністр оборони розповів, що командири доповіли про ситуацію та розповіли поточні виклики.

Рустем Умєров додав, що найближчим часом будуть ухвалені рішення, які не сподобаються ворогу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що керівництво італійського міста Модена скасувало дозвіл на проведення виставки про "швидке відновлення" зруйнованого росіянами Маріуполя. Відповідне рішення влада італійського міста ухвалила після численних звернень українських громадян. Українське міністерство закордонних справ подякувало міській раді Модени за відкликання дозволу на проведення пропагандистської виставки. Як відомо, в анонсі заходу про "швидкий процес відновлення" Маріуполя, зруйнованого РФ, вказані традиційні кремлівські пропагандистські тези про нібито "народне повстання" на Донбасі, яке "привело до звільнення міста".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини