Головна Новини Суспільство Війна з Росією Заклик до "евакуації" на півночі: у Рівненській ОВА відреагували на повідомлення
commentss НОВИНИ Всі новини

Заклик до "евакуації" на півночі: у Рівненській ОВА відреагували на повідомлення

Окремі Telegram-канали закликали жителів Волинської та Рівненської областей до тимчасової евакуації

6 листопада 2022, 18:20 comments1150
Поділіться публікацією:

Деякі Телеграм-канали опублікували повідомлення для жителів північних областей, закликаючи їх до евакуації. Але для цього наразі немає підстав. Відповідну заяву зробив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль уTelegram-канал.

Заклик до "евакуації" на півночі: у Рівненській ОВА відреагували на повідомлення

Деякі канали закликали евакуюватися жителів Волинської та Рівнеської областей (фото з відкритих джерел)

Голова ОВА повідомив, що наразі змін на державному кордоні не спостерігається, відтак, ситуація на півночі Рівненської області спокійна.

"Як завжди наші бійці — ЗСУ, ТрО, добровольці — в повній готовності та хорошому моральному дусі. Час від часу телеграм-каналами ширяться припущення про ефемерні загрози нападу з боку білорусі. Зокрема сьогодні. Але підстав для них — немає. Довіряємо тільки офіційним джерелам інформації", — повідомив Коваль.

6 листопада, окремі пабліки у Телеграмі закликали місцевих жителів Рівнеської та північно-східних регіонів Волинської областей до тимчасової евакуації. Зокрема, військовий Валерій Маркус порадив жителям цих регіонів поїхати "відпочити" на найближчий місяць.

"Хто проживає у північно-західній частині Рівненської області та північно-східній Волинської області, на найближчий місяць рекомендую десь поїхати відпочити. Як все буде добре, спокійно собі повернетесь", - написав Маркус.

Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляи про те, що у США відреагували на дані про перекидання Росією "Кинджалів" до Білорусі. США не мають підтверджень тому, що Росія перекидає гіперзвукову зброю до Білорусі. Про це  заявив координатор зі стратегічних комунікацій у Раді нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі. Чиновник зазначив, що у США на сьогоднішній день немає інформації, яка б підтверджувала готовність білоруських військових вплутуватися війну проти України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини