Головна Новини Суспільство Війна з Росією Західні експерти і «хороші руські» придумали шлях завершення війни: що пропонують Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Західні експерти і «хороші руські» придумали шлях завершення війни: що пропонують Україні

Активно розповсюджується думка про те, що Україна повинна повернутися до так званих стамбульських угод і відмовитися від своїх територій

сьогодні, 10:13
Поділіться публікацією:

Зараз активно поширюється версія гіпотетичного сценарію завершення війни, яка полягає у тому, що нинішня ескалація росіянами бойових дій являє собою спробу максимально посилити свої переговірні позиції для укладення перемир'я на їхніх умовах, відзначає політолог Костянтин Матвієнко.

Західні експерти і «хороші руські» придумали шлях завершення війни: що пропонують Україні

Переговори України і РФ

За його словами, ці умови приблизно викладено ще у проекті Стамбульського договору березня 2022 року. Причини такого поспіху, на думку авторів цієї версії, полягають у вичерпанні в агресора ресурсів для ведення війни — економічних, технічних, політичних і людських. Тому, відчуваючи послаблення своїх позицій, росіяни кидають у бій мало не останні резерви.

Таке припущення, звертає увагу політолог, активно заперечують ряд західних коментаторів, а також "хороших росіян", які закликають Україну відмовитися від ідеї відновлення територіальної цілісності, погодившись з стамбульський умовами та визнати нашу країну зоною інтересів Росії.

"І ось тут слід уважно "слідкувати за руками" тих "українських" експертів і колишніх політиків, які чи то втекли в ЄС і США, чи зачаїлися в Україні і активно просувають наратив угоди на рашистських умовах", — додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Україну схиляють до пришвидшення рішення щодо перемир’я. При цьому в хід пішли відверто маніпулятивні вкиди. Зокрема матеріали The Financial Times буквально засипають читачів дуже неоднозначними публікаціями, інформацію з яких навіть вимушене було спростовувати міністерство закордонних справ. Мова йде про те, що Україна, буцімто, готова обміняти свої території на безпеку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини