Головна Новини Суспільство Війна з Росією Західне ЗМІ пише про нову стратегію ЗСУ: як змінилися цілі ударів по РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Західне ЗМІ пише про нову стратегію ЗСУ: як змінилися цілі ударів по РФ

Українські війська перейшли до нових ударів по території Росії

21 січня 2024, 22:10
Поділіться публікацією:

Збройні сили України   тепер  використовують  нову стратегію у війні з РФ,  повідомляє кореспондент BILD Юліан Рьопке.  При цьому змінились  цілі для завдання ударів по об’єктах країни-агресора.

Західне ЗМІ пише про нову стратегію ЗСУ: як змінилися цілі ударів по РФ

Bild пише про нову стратегію ЗСУ (ілюстративне фото з відкритих джерел)

Журналіст стверджує, що  українські військові  мусили  змінити стратегію з причини скорочень  зобов'язань  допомоги  від  партнерів із Заходу на 90%. При цьому, російська  армія,  маючи великі втрати, продовжує  наступати.

"Наразі підтримки з боку США, головного спонсора України, немає взагалі. Тому українській армії доводиться міняти свою тактику", — пише Юліан  Рьопке.

Він зазначає, що в ЗСУ   за декілька місяців  переобладнали закордонні артилерійські снаряди  в українські безпілотники-камікадзе.

До того ж,  за межею лінії  фронту  Україна  знайшла  тимчасову альтернативу щодо звільнення окупованих територій —  перейшла до партизанських атак, використовуючи  українських спецпризначенців.

При цьому, як стверджує  Рьопке,  Україна перейшла  від  раніше  військових цілей до знищення   інфраструктури РФ, що обслуговує і цивільних  мешканців, і військово-промисловий комплекс.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у Британії вказують на масштабний наступ росіянМіністерство оборони Великої Британії опублікувало звіт розвідки, який свідчить про збільшення інтенсивності наступу російських сил в останні два тижні війни, зокрема це стосується важкої техніки та піхоти.  

19 січня Генштаб ЗСУ зафіксував збільшення кількості російських обстрілів на 27%. Росіяни завдали 45 ракетних обстрілів та 81 авіаційний удар. Крім того, дані Генштабу у період з 14 по 18 січня свідчать про початок більш активних бойових дій з боку армії РФ порівняно з 9-13 січня.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини