Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захід звинуватили у бездарній брехні на користь Росії: до чого вона призводить
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід звинуватили у бездарній брехні на користь Росії: до чого вона призводить

Захід продовжує стверджувати, що Росія не використовує свої аеродроми біля кордонів з Україною, тому немає сенсу дозволяти бити по ним американською зброєю, хоча це брехня

9 вересня 2024, 13:26
Поділіться публікацією:

Західні офіційні особи брешуть, коли стверджують, що немає жодного змісту дозволяти бити вглиб Росії, оскільки росіяни відвели літаки та гелікоптери з аеродромів, заявив військовий оглядач групи "Інформаційний опір" Олександр Коваленко.

Захід звинуватили у бездарній брехні на користь Росії: до чого вона призводить

США і Україна

За його словами, протягом нещодавньої доби окупаційні війська задіяли до півсотні фронтових бомбардувальників Су-34, до 20 штурмовиків Су-25, не менше 10 ударних гелікоптерів Ка-52 та 4 багатофункціональних Мі-8. Було здійснено понад 50 скидів КАБ, а також зроблено до 25 пусків НАР.

Коваленко каже, що всі ці літаки та вертольоти здебільшого піднімалися для виконання бойових завдань з авіабаз у ближній, 300-кілометровій зоні.

"Більше бездарної та відвертої брехні від наших партнерів про те, що ці авіабази не використовуються і сенсу по них бити далекобійними ракетами західного зразка – ні, я почути не очікував, але це сталося", — наголосив Коваленко.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що Пентагон і західні ЗМІ брешуть, коли заявляють, що удари по аеродромах углиб Росії на 300 кілометрів втратили сенс . Коваленко наголошує, що наразі у ближній зоні поразки розміщено 20 авіабаз, які активно використовують ВКС РФ. За його словами, ці авіабази розміщують як ударні та багатофункціональні вертольоти, так і різні типи тактичної та штурмової авіації. При цьому експерт нагадав, що у повітряному просторі України, над тимчасово окупованими територіями, регулярно застосовуються не лише Су-34, а й штурмовики Су-25, фронтові бомбардувальники Су-24, винищувачі Су-27, Су-30, гелікоптери Мі-24. / 35, Ка-52 і т.д.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини