Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захід не знає, що робити з Росією: Кулеба розповів, хто здатний змінити ситуацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід не знає, що робити з Росією: Кулеба розповів, хто здатний змінити ситуацію

Глава МЗС Кулеба сказав, що є стратегія того, що Захід робить в Україні

14 жовтня 2023, 09:40 comments1909
Поділіться публікацією:

Незважаючи на те, що вже понад півтора роки, як триває повномасштабна війна Росії проти України і путінський режим не має наміру відмовлятися від початкових планів, західні еліти, як і раніше, не знають, як бути з Росією. Як у США, так і у країн ЄС немає стратегії, як далі бути з Росією. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Наталії Мосейчук розповів глава МЗС України Дмитро Кулеба.

Захід не знає, що робити з Росією: Кулеба розповів, хто здатний змінити ситуацію

Дмитро Кулеба. Фото: з відкритих джерел

"Є стратегія, що вони (США – ред.) роблять в Україні. Немає стратегії, що робити з Росією", — зазначив Кулеба.

При цьому міністр не зумів знайти пояснення такої позиції Вашингтона та Брюсселя. Він лише наголосив, що "так склалося".

Глава МЗС визнав, що, на превеликий жаль, ключові союзники України досі для себе не визначилися, що має статися з Росією, щоб український народ здобув перемогу у війні.

"І ось сюди, в цю зону, ні Вашингтон, ні Берлін, ні Париж, ні багато інших столиць поки серйозно не заходять. Змінити цю систему влади може лише російський народ. Це правда. Але, які фактори мають привести російський народ до рішення про зміну – це вже залежить не лише від російського народу", – сказав Кулеба.

Читайте також на порталі "Коментарі" – Парламентська асамблея Ради Європи (ПАРЄ) фактично визнала Росію диктатурою. Також вона закликала всі держави Ради Європи не визнавати легітимність глави РФ Володимира Путіна після завершення його чинного терміну (наступні "вибори Путіна" намічені на березень 2024 року). Про що говорить це рішення? До чого може спричинити? Чому прийнято лише зараз? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини