Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захід боїться, що Росія може виграти: чому союзники різко збільшили допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Захід боїться, що Росія може виграти: чому союзники різко збільшили допомогу Україні

На Заході побоюються, що Кремль може отримати перевагу у тривалій війні

29 січня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Представники Заході розуміють, що  при умові, коли війна затягнеться, перевага  можлива на боці Росії, з тієї причини таки  збільшили військову допомогу для України. Про це  пишуть журналісти  The Wall Street Journal в своїй публікації.

Захід боїться, що Росія може виграти: чому союзники різко збільшили допомогу Україні

Військова допомога Україні (фото з відкритих джерел)

"Це контрастує з настроями, які були широко поширені минулої весни, коли російські війська відступали з Києва. Оскільки початковий військовий план російського президента Володимира Путіна зазнав невдачі, західні уряди сподівалися, що чим довше триватимуть бої, тим більша ймовірність того, що Україна переможе", – стверджується в публікації.

На думку авторів статті, тепер офіційні посадовці  деяких столиць мають побоювання, що кремлівський режим, що висловлює  готовність  перекидати свої нові сили на фронт, тим самим можливо отримає переваги в затяжній  війні на виснаження.

Тому  Захід вирішив надати  українцям  більше досконалої зброї, яка може  внести зміни в динаміці  війни.

Також журналісти називають ще один  фактор. Зараз громадськість Європи  і Сполучених Штатів висловлюється за надання військової підтримки  та фінансової допомоги українцям.  Проте  Путін має надію, що ситуацію з підтримкою зміниться протягом років війни та оновленням  влади в Сполучених Штатах і інших європейських  країнах.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Резніков сподівається, що війна закінчиться у 2023 році, але є умова. У 2023 році Україна може перемогти російських окупантів, але для цього треба докласти багато зусиль. Український міністр оборони Олексій Резніков, відповідаючи на питання про те, коли війна між Україною та Росією може завершитись, заявив, що він зберігає оптимізм.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини