Головна Новини Суспільство Війна з Росією Захарова скаржиться на розмови в кулуарах ООН: про що там говорять
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова скаржиться на розмови в кулуарах ООН: про що там говорять

За словами Марії Захарової в ООН нібито скаржаться, що США обговорює можливості передачі боєприпасів.

сьогодні, 14:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Речниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що в кулуарах Генеральної Асамблеї ООН обговорюють ініціативи США про можливості передачі боєприпасів для України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Захарова скаржиться на розмови в кулуарах ООН: про що там говорять

Речниця МЗС Росії Марія Захарова. Фото з відкритих джерел

Марія Захарова розповіла, що під час 79-ї сесії Генеральної Асамблеї ООН американські дипломати з іншими представниками обговорюють питання поставки снарядів до України. Речниця МЗС РФ скаржиться, що нібито представники інших країн скаржаться на такі дії з боку США, однак Захарова не називає які саме це країни, ймовірно, приховуючи, що це могли бути найближчі союзники Кремля. 

"В оонівських кулуарах обговорюють, що Держдеп США перетворився на бюро з роздачі боєприпасів, і американська дипломатія сама себе дискваліфікувала", — заявила Захарова.

Нагадаємо, що міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров виступив на 79 сесії Генеральній Асамблеї ООН, після чого провів ще кілька зустрічей, зокрема заходи в рамках ОДКБ, БРІКС, а також по лінії групи "Друзів миру", яку створив Китай, щоб показати Україну, як противника мирних переговорів. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сестра лідера КНДР Кім Чен Ина звинуватила США у небезпечній грі з Україною. За словами Кім Йо Чжон США та інші країни Заходу мають реагувати на ядерні погрози РФ та припинити допомогу Україні.

Також "Коментарі" писали, що очільник МЗС РФ Сергій Лавров відреагував на критику Зеленського щодо  бразильсько-китайського "мирного плану". За словами Лаврова, президент України проявив себе "по-хамськи", адже не оцінив найкращі зусилля Китаю та Бразилії щодо спроб закінчити війну. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини