Головна Новини Суспільство Війна з Росією "Загрожує всьому світу": Фіцо розкритикував план перемоги України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Загрожує всьому світу": Фіцо розкритикував план перемоги України

Роберт Фіцо проти членства України в НАТО через можливість початку глобальної війни.

20 жовтня 2024, 21:20
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо розкритикував один з пунктів плану перемоги України, який був запропонований президентом Володимиром Зеленським. За його словами, такі умови загрожують усьому світу глобальною війною.

"Загрожує всьому світу": Фіцо розкритикував план перемоги України

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо. Фото з відкритих джерел

Роберт Фіцо в інтерв’ю словацькому телеканалу прокоментував нещодавній саміт Євросоюзу, де президент України Володимир Зеленський представив план перемоги. За його словами, Словаччина не буде підтримувати членство України в НАТО, зокрема, як один з пунктів плану перемоги.

Прем’єр-міністр Словаччини стверджує, що "очевидно" ЄС та Зеленський не мають плану у війні, де  "безглуздо вбивають слов’ян".

"Єдиний план — продовжувати війну, від чого я постійно відмовляюся. Ось і вся історія, яка там була. Нічого не змінилося. Ще раз нагадую, це війна, яка виникла через порушення Росією міжнародного права. Це вірно. Я з цим абсолютно згоден", — сказав Фіцо. 

Однак лідер Словаччини додав, що війна також підтримується Заходом, який нібито хоче "поставити Росію на коліна". Крім того, за словами Фіцо, членство України в Альянсі загрожує усьому світу.

"Це саме та ідея, яка хороша для третьої світової війни. Я вважаю, що брати Україну в НАТО не дуже добре, тому що це загрожує всьому світу. Україна повинна зберігати нейтралітет і отримувати гарантії безпеки", — сказав Фіцо.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у НАТО назвали деякі пункти плану перемоги Зеленського "шкідливими".

Також "Коментарі" писали про генерала НАТО, який зробив тривожний прогноз щодо російської армії після закінчення війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини