Головна Новини Суспільство Війна з Росією Загроза зростає: що в РФ привіз борт із Ірану
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза зростає: що в РФ привіз борт із Ірану

Наталія Гуменюк розповіла, що до Москви привіз борт з Ірану, тому дронів у РФ побільшає

11 січня 2024, 13:05 comments1507
Поділіться публікацією:

Зафіксовано прибуття до Москви вантажного борту з Ірану, тож можна прогнозувати, що у ворога збільшиться кількість дронів для атак на Україну. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону розповіла керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

Загроза зростає: що в РФ привіз борт із Ірану

Росія та Іран. Фото: з відкритих джерел

"Станом на вчора було зафіксовано прибуття чергового вантажного борту з напрямку Тегерана на Москву і це може свідчити про продовження поставок як готової продукції, так і запасних частин, з яких росіяни збирають снаряди, що барражують, на власній території. Тобто підтримка з боку Ірану для країни — терористки продовжується і це означає, що нові дрони можуть бути заготовлені для пуску", — зазначила вона.

Гуменюк повідомила, що останні дві ночі були не такі "насичені" щодо застосування ворогом БПЛА. Швидше за все через погодні умови.

"Дрони "бояться" зледеніння — воно для них може бути критичним і не дозволить виконувати завдання", — сказала Гуменюк.

При цьому нагадала, що Росія не припиняє точкових ударів із використанням балістики. "Спроба ворога тримати в напрузі системи ППО очевидно свідчить про те, що такі атаки можуть продовжуватися і розслаблятися рано", — сказала вона.

Керівник Об'єднаного координаційного прес-центру Сил оборони зазначила, що найближчим часом очікується покращення погоди та зростає загроза продовження ворогом ракетних атак із застосуванням "Калібрів".

Відповідаючи на запитання щодо кількості російської тактичної авіації в Криму, Гуменюк повідомила, що, за попередніми даними, вона залишається стабільною, критичних змін не зазнала.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент України запевнив, що українські війська рухатимуться на фронті, бо стояння вигідне Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини