Загинув кожен шостий: подробиці масового знищення людей Росією

Внаслідок ракетного удару Росії по селу Гроза Куп'янського району Харківської області загинуло 50 осіб

Внаслідок ракетного удару Росії по селу Гроза Куп'янського району Харківської області, де сьогодні Росія нанесла ракетний удар по магазину-кафе загинуло 50 осіб. Все населення села складало донедавна трохи більше 300 людей, заявив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко. Про це повідомляють "Коментарі".

В момент удару в кафе справляли поминки по одному з місцевих жителів. За даними міністра, серед загиблих 6-річна дитина, 7 осіб отримали травми. Під руїнами зруйнованих вщент магазину і кафе ще можуть бути люди, тож рятувальники, поліцейські та місцеві мешканці продовжують розбирати завали. 29 осіб з 50 загиблих - упізнано.

За даними Харківської ОДА, удар по селу Гроза став наймасовишим за кількістю жертв в Харківській області.

Коментуючи цей російський військовий злочин, президент України Володимир Зеленський заявив:

"Зараз із європейськими лідерами говоримо, зокрема, про посилення нашої ППО, зокрема, про посилення наших воїнів, зокрема, про те, щоб дати нашій країні захист від терору. А терористам – відповімо. Абсолютно справедливо. І потужно", - заявив Володимир Зеленський, який зараз перебуває в Іспанії.

Тим часом, військовий різко розкритикував відому блогерку. Український військовий відреагував на допомогу для ЗСУ популярної блогерки Юлії Верби.

Зеленський назвав рік, коли Росія знову піде в атаку, якщо заморозити війну. В мережу потрапило відео на якому чоловік говорить, що його нібито побили народні депутати просто по серед вулиці.

А в МВС назвали кількість військових, які зникли безвісти. Міністерство внутрішніх справ оприлюднили кількість цивільних та військових осіб, які вважаються зниклими безвісти.