Головна Новини Суспільство Війна з Росією Загинули два рятувальника: який підлий прийом використала Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Загинули два рятувальника: який підлий прийом використала Росія

Вони загинули після повторного ракетного удару РФ

15 листопада 2023, 19:28
Поділіться публікацією:

Двоє співробітників ДСНС в Запорізькій області загинуло, ще троє — поранені, внаслідок російського ракетного удару. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на міністра внутрішніх справ Ігоря Клименка та пресслужбу ГУ ДСНС в Запорізькій області.

Загинули два рятувальника: який підлий прийом використала Росія

Загиблі

Коли 34-річний рятувальник та його 31-річний колега прибули на місце ракетного удару по цивільній інфраструктурі, щоб ліквідувати загоряння, ворог наніс повторний ракетний удар, розповів міністр у своєму телеграм-каналі.

Як уточнює пресслужба ГУ ДСНС в Запорізькій області, у результаті цинічної атаки загинули Віталій Накаряков і Сергій Дорогокупля. Віталій — народився і жив в Енергодарі. Учасник антитерористичної операції на сході України. Нагороджений Нагрудним знаком "За відвагу в надзвичайній ситуації" навесні 2023 року. Сергій – до окупації частини Запорізької області служив в пожежно-рятувальній частині смт Михайлівка Василівського району. Після повномасштабного вторгнення рятувальники виїхали на підконтрольну територію, де продовжили службу в ДСНС. 

Окрім рятувальників,  постраждали четверо цивільних громадян. 

Як стверджує у відео, опублікованому в соціальних мережах, екс-нардеп Ігор Мосійчук, серед постраждалих також бійці однієї з частин Національної гвардії, по скупченню яких ворог і наніс удар.

Нагадаємо, що 3 листопада армія РФ вдарила ракетою "Іскандер" по скупченню бійців 128 бригади, яких зібрали на нагородження в одному з сіл Запорізького району. У результаті удару загинуло щонайменше 20 військових, в тому числі колишній керівник Хмельницького обласного РТЦК Володимир Возний та заступник командира 128-ї бригади підполковник Андрій Тарасенко. Через це у Закарпатській області, де у мирний час базується бригада, оголошено триденну жалобу.

Тим часом, Пашинян дав час Путіну і його союзникам подумати над проблемами: про що йде мова.

Медведєв зробив новий божевільний прогноз для України: до чого тут США.

А українські арбітри судитимуть матч Іспанії у відборі на Євро-2024. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини