Загарбники запровадили "особливий режим" в'їзду та виїзду на окуповану Херсонщину: що відбувається

Згідно з "указом" Аксьонова, режим пропуску на півночі Криму "прирівнюється до режиму пропуску через держкордон Росії"

Окупаційна влада Криму запровадила "особливий режим" в'їзду та виїзду на кордоні між півостровом та окупованою Херсонщиною. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє сайт "Крим.Реалії", з посиланням на "указ" призначеного Росією глави окупованого Криму Сергія Аксьонова.

Згідно з "указом" Аксьонова, режим пропуску на півночі Криму "прирівнюється до режиму пропуску через держкордон Росії". Місцями перетину адміністративного кордону між Кримом і Херсонською областю визначено автомобільні пункти пропуску "Армянськ", "Перекоп", "Джанкой", залізничні пункти пропуску "Армянськ" і "Джанкой".

"Встановити, що перетин адміністративного кордону між Республікою Крим та Херсонською областю здійснюється за наявності: у іноземних громадян або осіб без громадянства - дійсного документа, що засвідчує особу та визнаного відповідно до міжнародних договорів Російською Федерацією в цій якості", - йдеться у повідомленні.

Згідно з документом, військові колони пересуватимуться спеціально виділеними дорогами за погодженням з Прикордонним управлінням російської ФСБ.

Читайте також на порталі "Коментарі" - в інтерв'ю The Economist президент Володимир Зеленський заявив, що у 2024 році Крим та пов'язана з ним битва у Чорному морі стануть центром тяжкості війни. Чи справді Крим та Чорне море стануть центром війни у 2024 році? Що стане головним сигналом, що Україна серйозно взялася за Крим? Видання "Коментарі" розбиралося у цій темі, вивчивши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – партизани розповіли, до чого окупанти посилено готуються у Криму.