Головна Новини Суспільство Війна з Росією Зафільмований момент влучання ракети: у глибокому тилу противника пролунав вибух на нафтобазі - подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Зафільмований момент влучання ракети: у глибокому тилу противника пролунав вибух на нафтобазі - подробиці

Вибух пролунав у місті Ровеньки

1 липня 2022, 12:48 comments1318
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому населеному пункті Луганської області пролунав вибух. Про це повідомляється в офіційному Telegram-каналі центру стратегічних комунікацій Збройних Сил України.

Зафільмований момент влучання ракети: у глибокому тилу противника пролунав вибух на нафтобазі - подробиці

Пожежа. Іллюстрація

Так, за даними Страткому в місті Ровеньки, яке тимчасово перебуває під контролем супротивника, стався вибух на складі ПММ. Зазначається, що об'єкт знаходиться у глибокому тилу окупантів.

"У тимчасово окупованому місті Ровеньки на Луганщині сталися вибухи на нафтобазі. Фото та відео події швидко розлетілися по Telegram-каналах. У пропагандистських Telegram-каналах орків заявили, що вогонь нібито вівся з Бахмута, розташованого за 115 км від Ровенек.", — пише СтратКом ЗСУ.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що зросла кількість загиблих внаслідок обстрілу будинку в Миколаєві та ТРЦ у Кременчуці (Фото). ДСНС знайшли ще тіла загиблих внаслідок обстрілу. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Читайте також про те, що Україна зможе пройти опалювальний сезон, ще й підтримати Європу – які труднощі та ризики. Стабільність вітчизняної енергосистеми багато в чому залежить від того, чи вдасться звільнити окуповані території, де знаходяться наші ТЕС, АЕС, ГЕС. Докладно про це читайте у нашій статті.

Сайт "Коментарі" повідомляв про те, що погрози Медведєва: чим викликана агресивна поведінка російського політика. Експерти пояснили, що може стояти за агресивними висловами Дмитра Медведєва. Читайте про це на нашому сайті.

Також "Коментарі" поінформували про те, що "Це свідома кривава тактика терору": Подоляк прокоментував ракетний удар РФ по Одеській області. РФ не проводить "роботу над помилками" – для них це не помилка, — Подоляк.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини