Головна Новини Суспільство Війна з Росією За дитячий садок та багатоповерхівку: ЗСУ за допомогою HIMARS рознесли два командні пункти РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

За дитячий садок та багатоповерхівку: ЗСУ за допомогою HIMARS рознесли два командні пункти РФ

ЗСУ дали жорстку відповідь окупантам на обстріл мирних міст України

27 червня 2022, 08:45
Поділіться публікацією:

Українські військові завдали прицільного удару по двох командних пунктах російських загарбників у районі Ізюму. Знищено багато техніки та живої сили противника. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Telegram InformNapalm.

За дитячий садок та багатоповерхівку: ЗСУ за допомогою HIMARS рознесли два командні пункти РФ

Запуск ракети з HIMARS. Фото: із відкритих джерел

Першою метою українських захисників став командний пункт 20-ї армії Західного військового округу ЗС РФ (Воронеж). Російські окупанти вже обжилися і почувалися в безпеці, перебуваючи в будівлі однієї зі шкіл в Ізюмі.

Другою метою ЗСУ став передовий пункт управління десантних військ ЗС РФ, звідки проводилося та проводиться управління багатьма операціями на сході України.                                                                                           

Варто зазначити, що після масованого обстрілу України в неділю 26 червня радник глави Офісу президента Олексій Арестович зазначив, що це дуже слабко та цинічно з боку росіян обстрілювати мирні квартали, стріляти по цивільних та ЗСУ обов'язково дадуть відповідь, але метою стануть командні пункти, а не мирні. російські міста. Очевидно, довго чекати не довелося і ракети точно вразили ворожі цілі.

Читайте на порталі "Коментарі" — президент Росії Путін, як пригорілий примчав до Кремля для екстреної заяви: прес-секретар Пєсков заперечує, що кортеж Путіна мчав Москвою до Кремля, тому що диктатор зволив зробити важливу заяву. Причини поспіху Путіна Пєсков не пояснив.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський зробив заяву, звернувшись до білоруського народу: у Кремлі Білоруссю вже все вирішили.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини