Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явилося офіційне повідомлення ГУР про Херсон: ЗСУ у місті
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилося офіційне повідомлення ГУР про Херсон: ЗСУ у місті

Херсон повертається під контроль України

11 листопада 2022, 15:44 comments7088
Поділіться публікацією:

Херсон повертається під контроль українських військ. ЗСУ вже заходять до міста. Про це повідомляє видання "Коментарі", з посиланням на заяву ГУР Міноборони України.

З'явилося офіційне повідомлення ГУР про Херсон: ЗСУ у місті

Херсонська область. Фото: з відкритих джерел

"Херсон повертається під контроль України, до міста заходять частини ЗСУ. Шляхи відступу російських окупантів — під вогненним контролем української армії. Будь-які спроби протидіяти Збройним силам України будуть припинені", — йдеться у повідомленні.

При цьому в українській розвідці звернулися до російських загарбників, які можуть залишатися в обласному центрі. Їх закликають здаватися, інакше за ними буде відкрито вогонь на поразку.

"Ви маєте єдиний шанс уникнути загибелі — негайно здатися в полон", — попередили рашистів у ГУР.

При цьому в телеграм-каналах вже повно відео, на яких видно, що ЗСУ вже у Херсоні, де їх зустрічають юрби місцевих мешканців із українськими прапорами.

Читайте також на порталі "Коментарі" — вже відомо, що саміт "Великої двадцятки" (G20) в Індонезії наступного тижня не мають наміру відвідати ні президент України Володимир Зеленський, ні російський диктатор Володимир Путін. Тобто не буде жодних переговорів. При цьому Зеленський підкреслює, що українська влада готова провести переговори з Росією, але з тим, хто має намір визнавати, що РФ є окупантом і реально готовий говорити про світ, у тому числі про повернення всього вкраденого та компенсації. Нинішній російський режим, наголошує український лідер, до цього не готовий. Рано чи пізно переговори все ж таки будуть. У якому це може бути вигляді та за яких умов? Яким є найбільш реалістичний сценарій? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – війна в Україні: чого чекати у найближчому майбутньому – чи вщухнуть бойові дії з наближенням зими.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/DIUkraine/1637
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини