Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явилися фото ракетного удару по Миколаєву: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися фото ракетного удару по Миколаєву: що відомо

В Миколаєві ракети поцілили по будівлях університетів

15 липня 2022, 11:35
Поділіться публікацією:

За даними оперативних служб, в результаті ранкового ракетного ворожого обстрілу Миколаєва пошкоджено будівлі двох навчальних закладів — це університет кораблебудування ім. Адмірала Макарова та колишній педагогічний, а зараз університет імені Сухомлинського. Інформацію підтвердив голова Миколаївської обласної державної адміністрації Віталій Кім.

З'явилися фото ракетного удару по Миколаєву: що відомо

фото Телеграм Novosti N

За його словами, на пострадянському простору залишилося два заклади, де навчають кораблебудуванню — Миколаївський та університет в Петербурзі.

"Вони заблокували нам море, знищують порти, зараз знищують єдиний кораблебудівний університет. Як би вони відреагували, якби по пітерському зараз прилетіло 5 ракет?", — наголосив Кім.

За даними Державної служби з надзвичайних ситуацій в Миколаївській області, на місці удару тривають роботи. В результаті удару є часткове руйнування будівель, загорілися два автомобілі Ford й Niva. Пожежу було ліквідовано. До робіт з обстеження будівель та гасіння пожежі залучалось 27 рятувальників. Також на місця влучання прибули комунальники та правоохоронці.

Мер Олександр Сенкевич повідомив, що біля національного університету комунальники вже розчистили вулицю від каміння та різних уламків. Рух транспорту вулицею відновлено.

Служба безпеки України викрила російських агентів, чия інформація  про розміщення підрозділів ЗСУ та розташування інфраструктурних об'єктів була використана окупантами для нещодавніх ракетних ударів по Миколаєву та Баштанці.

Як писав портал "Коментарі", зранку 15 липня в Миколаєві чули 10 вибухів. Місто обстріляли ракетами, попередньо, з території Херсонської області. Міський голова зазначив, що наразі відомо про двох осіб, що отримали поранення та підтвердив, що російські окупанти поцілили в навчальні заклади в Миколаєві, попередньо, кількість потерпілих зросла до чотирьох. Інформація уточнюється, обстріл відбувся близько 7:50.

З'явилися фото ракетного удару по Миколаєву: що відомо - фото 2
З'явилися фото ракетного удару по Миколаєву: що відомо - фото 3
З'явилися фото ракетного удару по Миколаєву: що відомо - фото 4
З'явилися фото ракетного удару по Миколаєву: що відомо - фото 5
З'явилися фото ракетного удару по Миколаєву: що відомо - фото 6
З'явилися фото ракетного удару по Миколаєву: що відомо - фото 7



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини