Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явилася реакція України на заяви Путіна про "санітарну зону"
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилася реакція України на заяви Путіна про "санітарну зону"

Подоляк назвав слова Путіна свідченням того, що Росія не планує зупинятися у своїй агресії проти України

19 березня 2024, 08:17 comments6694
Поділіться публікацією:

Ідея президента Росії Володимира Путіна про створення "санітарної зони" на території України є очевидною ознакою того, що Москва планує ескалацію війни на сусідній Україні. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк, пише "Reuters".

З'явилася реакція України на заяви Путіна про "санітарну зону"

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що Путін порушив питання можливості створення "санітарної зони" під час своєї промови після перемоги на переобранні в неділю. Кремль заявив, що цей крок буде "єдиним способом захистити Росію від нападів України".

"Це пряма явна заява про те, що війна лише загострюватиметься", — відреагував Михайло Подоляк.

Радник голови ОП упевнений, що все це є прямим свідченням того, що Росія не готова жити в сучасних суспільно-політичних відносинах з урахуванням абсолютних суверенних прав інших країн.

Читайте також на порталі "Коментарі" — виступаючи у своєму виборчому штабі російський диктатор Володимир Путін заявив, що під час свого нового президентського терміну вирішуватиме завдання війни проти України та зміцнюватиме збройні сили, а також пригрозив ставитись до "зрадників" із добровольчих формувань "як у зоні бойових дій". Диктатор також заявив, що Росія може у якийсь момент створити "санітарну зону" на теренах України. Глибина її нібито буде такою, щоби складно було подолати "засобам поразки, насамперед іноземного виробництва".

Також видання "Коментарі" повідомляло – в Інституті вивчення війни розповіли, як Володимир Путін використатиме рекордну перемогу на "виборах" у війні проти України. Тепер затягування війни практично неминуче.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Володимир

19 березня 2024, 08:27

Радник завгоспа це "реакція України"? Ви зовсім їб@нулись???


Новини