Головна Новини Суспільство Війна з Росією З початку тижня на Херсонщині ЗСУ відмінусували 3 вертольоти РФ – сьогодні ще 1
commentss НОВИНИ Всі новини

З початку тижня на Херсонщині ЗСУ відмінусували 3 вертольоти РФ – сьогодні ще 1

ВСУ б'ють ворожу артилерію

2 червня 2022, 15:48
Поділіться публікацією:

Чотири гелікоптери з початку тижня збили українські військові в районі нещодавно звільненого села Давидів Брід, Херсонська область! Сьогодні не впорався із гравітацією російський Ка-52. І кілька днів тому, у цьому ж районі було збито ще два Ка-52 та один Мі-8. Як передає портал "Коментарі", про це у телеграмі повідомляє нардеп фракції "Європейська Солідарність" Олексій Гончаренко.

З початку тижня на Херсонщині ЗСУ відмінусували 3 вертольоти РФ – сьогодні ще 1

Вертоліт Ка-52. Фото: з відкритих джерел

"Наші воїни показують майстерність на всіх напрямках, у ворога немає шансів. Херсонщину буде звільнено!", – написав нардеп.

Читайте також на порталі "Коментарі" — питання з повним ембарго на російську нафту може бути закрите вже найближчим часом. Якщо раніше в ЄС не знали, де брати нафту у таких великих обсягах, то тепер такі постачання може забезпечити Саудівська Аравія. Єдине прохання, яке озвучила Саудівська Аравія – це жорсткі санкції проти Росії, щоб країна-бензоколонка перестала через тотальні санкції добувати нафту.   Саудівська Аравія чинила опір закликам прискорити збільшення видобутку, незважаючи на те, що ціни на нафту досягли близько 120 доларів за барель, що є найвищим рівнем за десятиліття. Саудівська Аравія вважає, що їй слід тримати вільні виробничі потужності у резерві. Але побоювання щодо прямої нестачі постачань посилилися після того, як ЄС запровадив ще один пакет санкцій проти Москви, включаючи нафтове ембарго.                                                                

Також видання "Коментарі" повідомляло — не лише американські HIMARS: стало відомо, яку смертоносну зброю передасть Україні Лондон. Міноборони Британії вже офіційно заявило про передачу Україні американських реактивних систем залпового вогню M270, які здатні вражати цілі на відстані до 80 кілометрів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини