Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ярмак розсекретив своє військове звання та отримав "Золотий хрест"
commentss НОВИНИ Всі новини

Ярмак розсекретив своє військове звання та отримав "Золотий хрест"

Український репер Ярмак отримав бойову нагороду "Золотий хрест"

12 серпня 2024, 15:12
Поділіться публікацією:

Український репер Ярмак, відомий своїм музичним талантом, отримав одну з найвищих військових нагород — "Золотий хрест". Від початку війни Ярмак став на захист України і тепер є сержантом. Ярмак каже, що бореться за Україну, а не за нагороди.

Ярмак розсекретив своє військове звання та отримав "Золотий хрест"

Ярмак розсекретив своє військове звання та отримав "Золотий хрест"

З самого початку військового конфлікту Ярмак, чиє справжнє ім'я Євген Галич, залишив мікрофон, щоб стати на захист своєї країни. Попри те, що його мистецька кар'єра завжди була в центрі уваги публіки, співак залишив музику, щоб захищати країну, і тепер він сержант.

"Я роблю все для своєї країни не задля нагород чи відзнак. Я від першого дня не будував собі кар'єри і не бігав за званнями та посадами. Навпаки хе**чив разом з усіма від солдата і дослужився за два з половиною роки аж до сержанта. І тому мені бойова нагорода цінніша, ніж будь-яка державна", -поділився артист

Ярмак розсекретив своє військове звання та отримав ”Золотий хрест” - фото 2

Однак, не дивлячись на відзнаки та звання, найціннішим для Ярмака залишається його зв'язок з побратимами.

"Але головна нагорода – це мої побратими, з якими нас звела доля! І вони заслуговують всіх найвищих нагород, що існують", — наголосив артист.

Бойова нагорода "Золотий хрест" вручається рядовим та сержантам Збройних Сил України за особливу мужність і успішне виконання бойових завдань. Ця нагорода символізує визнання відваги та героїзму, проявлені під час найскладніших випробувань.

Читайте також на порталі “Коментарі” — Луна повертається з новим альбомом "Мрії", але не без суперечок: дві пісні українською та одинадцять російською викликали бурхливу реакцію шанувальників та критику з боку громадськості. Співачка, чиє справжнє ім'я Христина Герасимова, оголосила про реліз альбому англійською у своєму Instagram, тоді як більшість треків записані мовою країни-агресора.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини