Головна Новини Суспільство Війна з Росією Якщо Захід не підтримає План перемоги: у Зеленського відповіли, чи є й альтернатива
commentss НОВИНИ Всі новини

Якщо Захід не підтримає План перемоги: у Зеленського відповіли, чи є й альтернатива

В Офісі президента вважають парадоксальним, коли партнери хочуть ще часу, щоб подумати, чи давати, чи не давати Україні ті чи інші дозволи

сьогодні, 12:05
Поділіться публікацією:

Альтернативою Плану перемоги України, який вже презентував президент Володимир Зеленський, є спостереження за масштабним геноцидом України. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі "24 каналу" зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Якщо Захід не підтримає План перемоги: у Зеленського відповіли, чи є й альтернатива

Володимир Зеленський

Радник зазначив, коли партнери хочуть ще часу, щоб подумати, чи давати, чи не давати Україні ті чи інші дозволи – це викликає велике здивування та питання.

"Немає "якщо". Або ви йдете в логіці війни, і вона чітко сьогодні прописана в плані примусу Росії до адекватності, або спокійно дивитеся за геноцидом, — сказав він. — Або абсолютно логічний план із математичною калькуляцією, в якому прописано все для того, щоб змінити соціальні настрої в Росії, щоб побачити зовсім інші події в Росії. Або тоді всі сідають, вибачте з попкорном, і дивляться за масштабним геноцидом України, поки вся наша країна не буде залита кров'ю”, – зазначив Михайло Подоляк.

Він уточнив, що всі спірні моменти можна оперативно вирішити, якщо діяти в рамках міжнародного права, а саме говорить, що Україна може законно завдавати ударів на будь-яку відстань будь-якою зброєю по території Росії.

"Це не про дозволи, а навпаки – про вигадані заборони, що суперечать міжнародному праву", – висловився Михайло Подоляк.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський представив у Верховній Раді План перемоги. Зокрема, він заявив, що якщо Захід підтримає Україну в реалізації пунктів Плану перемоги, то цілком реально завершити війну не пізніше 2025 року. Наскільки реальні для виконання відомі пункти Плану перемоги? І чи можна говорити про можливість завершити війну у такі терміни, як сподівається президент? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини