Які проблеми почалися в Покровську: чи справді перебування у місті стає неможливим

Частина Покровська залишилася без світла через обстріл РФ, є проблеми зі зв'язком

Через обстріл Покровська Донецької області 5 вересня частина міста залишилася без світла. Також виникли проблеми із зв'язком. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє Покровська МВА.

"Черговий обстріл Покровська знеструмив більшу частину міста. Наразі ДТЕК робить все можливе для повернення електропостачання", - йдеться у повідомленні.

Крім того, за даними МВА, у Покровську через атаку РФ спостерігаються проблеми з мобільним зв'язком.

"Ускладнено додзвон до Контактного центру", - додали у міськраді.

Варто зазначити, що 5 вересня окупанти знову обстріляли Покровськ Донецької області. Снаряди було спрямовано об'єкти критичної інфраструктури.

Серед них – енергетичні підприємства ДТЕК. Внаслідок обстрілів пошкоджено енергетичне обладнання. Нині енергетики проводять оцінку ушкоджень.

Читайте також на порталі "Коментарі" - останні дні у центрі уваги ситуація на Покровському напрямку, де росіяни з кожним днем дедалі ближче до міста. Чому на Покровську рано "ставити хрест"? Чи можуть окупанти замість Покровського напряму зробити пріоритетним для себе інший? Видання "Коментарі" розбиралося у цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – з міста Покровська на Донеччині скасували евакуаційні потяги. З 5 вересня Павлоград на Дніпропетровщині буде основною станцією для евакуації цивільних з Донецької області. Про це повідомляє Мирноградська міська військова адміністрація.