Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як вплинула зміна військового командування на дії РФ на фронті. Ветеран війни дав відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вплинула зміна військового командування на дії РФ на фронті. Ветеран війни дав відповідь

На даний момент для російських загарбників відкрилося «вікно можливостей» на фронті, про це в коментарі Фокусу сказав ветеран війни Олексій Гетьман. Серед причин цього «відкриття» і зміна військового командування в Україні

20 лютого 2024, 16:42
Поділіться публікацією:

Росіяни на фронті активно користуються "вікном можливостей", яке відкрилося для них з кількох причин, говорить Гетьман. За його словами, першою причиною є власне зміна військового командування в Україні.

Як вплинула зміна військового командування на дії РФ на фронті. Ветеран війни дав відповідь

Олексій Гетьман

"Генералам на нових посадах потрібен час для входу в справу і ознайомлення з оперативними завданнями. Зазвичай військовим високого рангу давали півроку для введення в більш високу посаду. В умовах великої війни стільки часу немає"
, — сказав Гетьман.

Окрім того, на руку росіянам зіграла також погода, яка дозволила їх пересувати важку техніку. При цьому Гетьман вважає, що третім і, власне, ключовим фактором активізації агресора є брак снарядів у українських захисників.

За словами експерта, росіяни розпочали активні бойові дії біля Роботино — хочуть відсунути українську артилерію від Токмака, який є великим залізничним хабом. При цьому Гетьман все ж вірить, що прориву фронту не буде.

"Ми тримаємо оборону, нормальні прогнози неможливо зробити. Але скажу точно, що прорив фронту неможливий",
— додав експерт.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що військовий оглядач Олександр Коваленко також вважає, що росіяни вирішили скористатися "вікном можливостей" на фронті, адже Сили оборони зазнають гострого дефіциту боєприпасів. За його словами, очікувана оперативна пауза після взяття окупантами Авдіївки не настала. Коваленко каже, що користуючись цією слабкістю та тотальним домінуванням тактичної авіації, яка застосовує КАБи без обмеження, російські окупаційні війська промацують і продавлюють практично всю лінію фронту. При цьому він теж вважає, що такі дії не призведуть до суттєвого прориву фронту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини