Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як Україні вдалося стримати наступ РФ: відповідь Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Україні вдалося стримати наступ РФ: відповідь Залужного

Залужний згадав про перші дні вторгнення Росії

24 лютого 2024, 22:06
Поділіться публікацією:

Колишній Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний переконаний, що повномасштабний наступ РФ у перші дні вторгнення вдалося зупинити завдяки мужності і жертовності українських громадян.

Як Україні вдалося стримати наступ РФ: відповідь Залужного

Залужний подякував українцям за спротив РФ. Фото з відкритих джерел

"24 лютого 2022 року сотні тисяч українців не злякалися російських ракетних атак та величезних колон техніки, і рушили добровольцями до лав Збройних Сил України. Завдяки мужності і жертовності українських громадян нам вдалося встояти. Нам вдалося зберегти себе і нашу державу", — написав Валерій Залужний у соцмережі.

Колишній Головнокомандувач ЗСУ подякував всім, хто зараз на полі бою боронить Україну, допомагає українській армії, памʼятає, вірить, молиться та робить все можливе для перемоги.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що за два роки повномасштабного вторгнення РФ безпілотні літальні апарати українського виробництва здійснили справжній прорив. Як пише газета The Times, українські безпілотники на другому році війни змогли навіть атакувати Кремль. Як відзначає видання, попри символічність атаки, "це був сигнал російському диктатору Володимиру Путіну, що Україна має можливість завдавати удари по самому серцю Москви".

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що на початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну західні держави не наважувалися передавати Україні озброєння, визнав генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг. При цьому генсек Альянсу зауважив, що згодом ситуація змінилася і зараз Україна регулярно отримує нові пакети військової допомоги від Заходу. "На початку війни світ вагався, чи надавати найсучаснішу зброю. Але зараз все істотно змінилося", — заявив Єнс Столтенберг.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини