Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як українці відреагували б на відставку Залужного: з'явилися результати опитування
commentss НОВИНИ Всі новини

Як українці відреагували б на відставку Залужного: з'явилися результати опитування

У серйозні розбіжності між Зеленським і Залужним вірять лише 8% українців

20 грудня 2023, 21:35
Поділіться публікацією:

Приблизно   72%  співгромадян  негативно поставились б до рішення   глави держави Володимира Зеленського  зняти з посади  головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного.

Як українці відреагували б на відставку Залужного: з'явилися результати опитування

Валерій Залужний (фото з відкритих джерел)

Майже  43%  опитаних  стверджують, що певні розбіжності між ними  повинні бути, але  в серйозні протиріччя вірить  лише 8%. Про це розповідають представники Київського міжнародного  інституту  соціології.

Як стверджують дані  опитування КМІС, яке було проведено  в період з 4 по 10 грудня серед 1200 респондентів,  що мешкають на підконтрольних територіях,  приблизно  72% українців негативно  оцінюють  варіант зі звільненням Залужного.

Позитивно оцінюють такий можливий   варіант тільки  2% респондентів. Зокрема не підтримують потенційне рішення 71% тих, хто  висловлює довіру Володимиру  Зеленському.

Приблизно  43% респондентів вважає, що між  главою держави  і головнокомандувачем ЗСУ можуть бути певні тертя.  Але, тільки 8% вважає розбіжності дуже серйозними.  Близько  35% визнають, що  непорозуміння не дуже серйозні.  Майже  39% не вважає, що конфлікт взагалі є. 18% не визначились зі своєю  відповіддю  з  цього питання.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що президент Зеленський емоційно відреагував на польську блокаду кордону. Український президент подякував Польщі за усю допомогу спочатку російського вторгнення в Україну, але емоційно відреагував на блокування сусідньою країною кордонів, щоб перешкодити експорту української продукції. Таку заяву зробив Володимир Зеленський.

За його словами, Україна постала перед труднощами для експорту української продукції на фоні широкомасштабної військової агресії РФ.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

20 грудня 2023, 22:42

І шо з того негативного сприйняття кріпаків? Вся влада чиновницько-панська. Якийсь феодальний устрій собі на користь і нічого для захисту. Потрібна мобілізація на військове виробництво всіх. Так і військо буде забезпечено, і державі податки і зростання економіки. Потім все це згодиться для відбудови. Питати всю чиновницьку корупцію: що вони зробили для переходу громади на військові рейки? В іншому випадку всіх на передову чи військові заводи. Всім власникам бізнес-нерухомості ставити завдання і питати: що вони роблять для забезпечення війська? В іншому випадку, на період війни, вилучати цю власність і передавати тим, хто забезпечить виробництво для війська.


Новини