Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як подати заявку на міжнародну допомогу через сервіс “єДопомога”: документи та покрокова інструкція
commentss НОВИНИ Всі новини

Як подати заявку на міжнародну допомогу через сервіс “єДопомога”: документи та покрокова інструкція

Українці можуть отримати грошову допомогу від міжнародних організацій

28 липня 2022, 23:42 comments1892
Поділіться публікацією:

Громадяни України, які постраждали від повномасштабного вторгнення Росії, можуть подати заявку онлайн, щоб отримати допомогу від міжнародних організацій. Зробити це можна за допомогою "єДопомога".

Як подати заявку на міжнародну допомогу через сервіс “єДопомога”: документи та покрокова інструкція

Через сервіс “єДопомога” можна отримати фінансову допомогу (фото з відкритих джерел)

 Як подати заявку на допомогу через "єДопомога": 

-спочатку потрібно зайти на сайт "єДопомога";

-обрати пункт "Виплати від міжнародних організацій";

-натиснути на "Заповнити заявку";

Варто зазначити, що у заявці варто обрати ваш соціальний статус та поставити галочки у потрібних графах. Також треба вказати свої особисті дані, зокрема, прізвище, ім'я та по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНУКПН), тобто, ідентифікаційний код, контактний номер телефону, дату і рік вашого народження. Окрім цього, потрібно повідомити інформацію про себе та членів своєї родини, зокрема про дітей та недієздатних осіб.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Рада заборонила примусове стягнення боргів за комуналку на час війни.Парламентарі підтримали закон, який під час дії воєнного стану забороняє примусово стягувати з певних категорій українців борги за комунальні послуги. "За" таке рішення проголосували 312 народних депутатів. Депутат повідомив, що тепер закон  №7531  прийнято в цілому.    Документ передбачає, що під час дії воєнного стану, не можна примусово стягувати з фізичної особи заборгованість за  комуналку в громадах, що  знаходяться у районах, де проходять воєнні дії, або які перебувають/перебували у тимчасовій окупації. Окрім цього заборона стосується громадян, які проживають у районі, що знаходиться в оточенні відповідно до переліку Мінреінтеграції.

 
 


 

  •  




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини