Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як план контрнаступу міг опинитися на столі Путіна. Експерт назвав два шляхи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як план контрнаступу міг опинитися на столі Путіна. Експерт назвав два шляхи

Росіяни могли дізнатися деталі плану українського контрнаступу у 2023 році двома способами, заявив в ефірі «Еспресо» військовий експерт Іван Ступак. Зокрема, свою роль могли зіграти українські зрадники

27 лютого 2024, 17:16 comments2924
Поділіться публікацією:

Як повідомив Іван Ступак, не виключено, що у вищих щаблях влади були "кроти", які передали інформацію про плани щодо українського контрнаступу російському диктатору Володимиру Путіну. Якщо це правда, каже експерт, то ймовірно, країна скоро побачить нові кримінальні провадження від Служби безпеки за фактом державної зради. При цьому, додав експерт, мова йде про те, що такі підозри отримають високопосадовці.

Як план контрнаступу міг опинитися на столі Путіна. Експерт назвав два шляхи

Іван Ступак

Окрім того, додає Ступак, Росія могла отримати необхідну їх інформацію про контрнаступ й іншим шляхом. За його словами, насправді, територія України не є такою великою, тому скупчення військ все ж є помітним. Також, підкреслив експерт, на східних територіях знаходиться багато зрадників та навідників, які могли передавати інформацію про пересування Сил оборони. До того ж, за його словами, у росіян добре працює розвідка – на той момент у них було більше літаків А-50, тому вони краще бачили вглиб українських територій.

Таким чином, каже Іван Ступак, окупанти могли зібрати інформацію про скупчення особового складу ЗСУ та військової техніки і з цього зробити висновки, на яких саме напрямках Україна планує свій контрнаступ. Він додав, за інформацією українських військових, десь за три тижні до старту контрнаступу росіяни вже все цілковито зрозуміли.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський повідомив, що український контрнаступ у 2023 році провалився, бо його деталі були на столі у диктатора Володимира Путіна. За його словами, саме тому важливо, щоби про плани військових знали якомога менше людей, тоді і шансів на успіх буде набагато більше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини