Головна Новини Суспільство Війна з Росією Як Гітлер у війну: Зеленський розповів, скільки авіабомб щомісяця Росія скидає на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Як Гітлер у війну: Зеленський розповів, скільки авіабомб щомісяця Росія скидає на Україну

Володимир Зеленський підкреслив, що РФ використовує КАБи виключно по цивільному населенню

15 червня 2024, 12:00
Поділіться публікацією:

Країна-агресор на місяць випускає Україною до 3500 керованих авіабомб. Окупанти бомбардують українців, як Гітлер під час Другої світової війни. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву президент України Володимир Зеленський зробив в інтерв'ю італійському телеканалу "Sky TG24".

Як Гітлер у війну: Зеленський розповів, скільки авіабомб щомісяця Росія скидає на Україну

КАБ. Фото: з відкритих джерел

Глава української держави зазначив, що Росія використовує на місяць 3 200-3 500 КАБів, які є керованими авіаційними бомбами. Президент наголосив, що це для українців справді велика проблема.

За словами Зеленського, КАБи росіяни використовують виключно по цивільному населенню, цивільній інфраструктурі.

"Це також дуже важливо, щоб люди розуміли. Коли вони б'ють дронами та ракетами, і вони б'ють і говорять про мілітарні цілі, насамперед це брехня. Вони використовували тисячі цих КАБів, таких бомб спеціально для того, що люди боялися та люди тікали", — сказав Володимир Зеленський.

На думку президента, росіяни масово використовують авіаційні бомби проти цивільних, щоб окупувати території, як це робив Гітлер під час Другої світової війни.

Зеленський також зазначив, що операція росіян із захоплення Харкова провалилася, українські військові стабілізували ситуацію. Він додав, що очікування на допомогу від США протягом восьми місяців було складним.

"Хоча тут також люди можуть зрозуміти приблизно, яка сила у російської армії. І зрозуміло, що вісім місяців без цього пакету вони так і не змогли захопити місто, яке вони хотіли захопити. І це була їхня операція... Я дуже задоволений вчорашніми зустрічами і безпосередньо із президентом Байденом, ми проговорювали про терміни поставок тих чи інших, ну і про загальну підтримку", — додав глава держави.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Зеленський назвав головний результат зустрічі G7.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини