Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вже знаю, де ми маємо намір прорвати оборону росіян: Зеленський заінтригував новою заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже знаю, де ми маємо намір прорвати оборону росіян: Зеленський заінтригував новою заявою

Контрнаступ ЗСУ розпочався на початку червня – сили оборони України з початку наступу на основному напрямку, південному, вже звільнили 260 кв. км території

18 вересня 2023, 10:40 comments4745
Поділіться публікацією:

Як передає портал "Коментарі", глава української держави Володимир Зеленський в інтерв'ю "CBS" заявив, що йому вже точно відомо ділянку фронту, де українські війська потужно прорвуть оборону росіян. При цьому президент зі зрозумілих причин не став озвучувати подробиці.

Вже знаю, де ми маємо намір прорвати оборону росіян: Зеленський заінтригував новою заявою

Володимир Зеленський. Фото - сайт Офісу президента України

"Всі хочуть, щоб ми прорвали лінії оборони. Ми цього дуже хочемо", — наголосив український президент.

Він визнав, що українці мають виконати непросте завдання, особливо враховуючи, що лише на сході України перебувають 200 тисяч загарбників.

"Це буде, я в цьому впевнений. І я не можу сказати, де це буде швидше. Я не можу цього сказати, не хочу ділитися інформаційно, вибачте, бо знаю, де ми збираємося прорвати та потужно прорвати", — наголосив президент.

Читайте також на порталі "Коментарі" — українська армія має серйозні успіхи в ході цього контрнаступу, а отже, зупинятися чи робити паузу з наближенням зими немає сенсу. Україна продовжить свій контрнаступ, незважаючи на погіршення погодних умов. Таку заяву в інтерв'ю CBS зробив президент України Володимир Зеленський.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський цього тижня вирушить до Нью-Йорка, де відбудеться чергова Генасамблея ООН, а також засідання Ради безпеки ООН. Свою зустріч із ним уже підтвердив президент Польщі Анджей Дуда, з яким Зеленський намагатиметься вирішити розбіжності щодо експорту українського продовольства. Заплановано також переговори українського лідера із президентом США Джо Байденом 21 вересня у Вашингтоні. Якими є очікування від цього візиту Зеленського? Видання "Коментарі" із цим питанням звернулося до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини