Головна Новини Суспільство Війна з Росією Вже понад 100 тисяч людей: ким росіяни продовжують заселяти окуповані території
commentss НОВИНИ Всі новини

Вже понад 100 тисяч людей: ким росіяни продовжують заселяти окуповані території

За інформацією ЦНС, росіяни завезли на окуповані території понад 100 тисяч мігрантів із Азії

29 листопада 2023, 16:45
Поділіться публікацією:

Путінський режим масово заселяє мігрантами з Азії тимчасово окуповані території України. Більшість із них згодом долучаються до кримінальних угруповань для терору українського населення. Як передає портал "Коментарі", про це йдеться у повідомленні Центру національного спротиву.

Вже понад 100 тисяч людей: ким росіяни продовжують заселяти окуповані території

Мігранти з Азії в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Ворог намагається змінити демографічний склад населення на тимчасово окупованих територіях", — зазначають у ЦНС.

Таким чином, у рамках політики заміни корінного населення росіяни завозять на окуповані українські землі мігрантів із Центральної Азії.

"Їхня загальна кількість вже перевищила 100 тисяч осіб. Більшість із них працюють на будівництві, але надалі росіяни планують їх мобілізувати в обмін на отримання громадянства", — йдеться у повідомленні.

У ЦНС зазначають, що такий масовий заїзд мігрантів уже спровокував погіршення кримінальної ситуації та призвів до створення етнічних злочинних угруповань.                                                     

"За допомогою організованих злочинних угруповань росіяни намагаються покращити контрольованість регіону, що не належить їм", — підсумували в повідомленні.

Слід зазначити, що російські загарбники регулярно проводять операції щодо посилення свого контролю на тимчасово окупованих територіях, намагаючись викорінити все, що пов'язане з Україною.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія у 2024 році витратить на армію майже третину бюджету: про що це говорить і до чого може спричинити. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню детально проаналізували ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини